כאבים בבידיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בבידיים
    נילי
    02/03/2013

שלום רב,
    אני בת 53, משקל תקין. מזה כשנה סובלת מכאבים בכפות הידיים (נימול ועקצוצים) המקרינים לזרועות. ראומטולוג אבחן לאחר צילומי רנטגן ובדיקות דם תהליך דילול בסחוס. לדבריו, אין טיפול למחלה אלא טיפול בכאב בלבד באמצעות משככי כאבים כגון אקמול או איבופן. מהיום בבוקר אני סובלת מכאב חזק מאד ביד ובזרוע ימין. ברצוני לשאול האמנם נגזר עלי להמשיך ולסבול מכאבים כל חיי ולהיות תלויה במשככי כאבים? האין עוד משהו שניתן לעשות? שמעתי שיש מכשירים שונים להקלה, וכן תוספי תזונה (קלוקוזמין) שעשויים לעזור. ומה לגבי רפואה משלימה? (דיקור סיני וכו'). אודה מאד אם תוכלו לייעץ לי מה לעשות על מנת להקל על הסבל.בתודה מראש
    נילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בבידיים

הוספת תגובה

• כאבים בבידיים - תגובה

ד''ר אנה קופרמן
    02/03/2013

שלום נילי
    סיפור שלך ו תמונה קלינית מתיאמים למחלה נוונית סחוסית
    סיפור של רדימות , נמלים ו כאבים בידיים בדרך כלל כשור לבעית סחוס בעייש צווארי
    טיפול נכון להיום- משככי כאבים אך לא קבוע
    תרגילים ,מסוג יוגה , פיליס, טיפול דרך מרפאה משלימה בדרך כלל עוזר לכאבים- אני ממליצה על טיפול בדיקור , שיצו , רפלקסולוגיה
    לגבי תוספי מזאן- כמו מגקלופלקס- את יכולה לנסות עד חצי שנה אך במידה ללא שיפור אני ממלציה להפסיק עקב חוסר יעילות
    בהצחלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לגבי מכשירים נגד כאבים?

נילי
    03/03/2013

תודה רבה ד"ר אנה קופרמן על התשובה המהירה!
    מה לגבי מכשירים להקלה על הכאב? לא התייחסת לכך בתשובתך.
    בתודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לגבי מכשירים נגד כאבים? - תגובה

ד''ר אנה קופרמן
    03/03/2013

נילי
    את כן יכולה להשתמש במכשירים לחיזוק שרירים במיוחד לרגליים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו