דלקת פרקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת פרקים
    eti
    03/03/2013

אני סובלת מדלקת פרקים בכף הרגל וקצת בברך מזה 7 חודשים והתחלתי לפני 3חודשים בארקוקסיה ולא עזר לדלקת ולכאב. לאחר מכן קיבלתי מהרופא סלאזופירין 500 מ'ג 2כדורים ביום הכאבים והנפיחות בכף הרגל פחתה כמובן שיש לי מחושים כאבים קלים יותר .אבל הבעיה שלי היא שאני מרגישה לא הכי יציבה כשאני הולכת כמו סהרורית כמו אחת שעומדת ליפול. זה לא נוח לי אני מפחדת ליפול מסולם או ממדרגות .ומצד שאני אני מאושרת שאני מצליחה ללכת ללא כאבים .מה עושים?האם 2כדורים של 500מ'ג זה הרבה ויכול לגרום לי לבעיות אחרות למרות שאני תחת מעקב של בדיקות דם.מה עושים רק לחשוב שכל החיים אני צריכה לקחת כדורים זה מכניס אותי לדיכאון .תודה על עזרתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת פרקים

הוספת תגובה

• דלקת פרקים - תגובה

ד``ר יונתן וולמן
    04/03/2013

סלאזופירין הינה תרופה וותיקה לדלקת פרקים ונחשבת יחסית בטוחה. העובדה שכאבי הפרקים פחתו מעידה שלפחות במקרה שלך היא יעילה. המינון המקובל הוא בין 2 ל3 גרם ליום (את נוטלת גרם אחד, העליה במינון חייבת להיעשות בפיקוח הרופא המטפל). תופעות לואי עיקריות הן כאבי בטן, שלשולים, בחילות, כאבי ראש. תלונות נוירולוגיות כמו שלך (חוסר יציבות) לא מוכרות (אם כי הכל יכול להיות..) אולם יכולה להיגרם בעקיפין על ידי אנמיה, שינויים במאזן המלחים שאותם התרופה כן יכולה לגרום. אני ממליץ לך לבצע בדיקות דם- ספירה, כימיה מלאה כולל תפקודי כליות וכבד, לבצע אק"ג ובמידה והבדיקות תקינות לעבור הערכה נוירולוגית. אם עדיין הכל תקין ניתן להפסיק את התרופה ולראות אם התלונות חולפות. שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת פרקים

eti
    04/03/2013

תודה על העזרה.תאמת אני מפחדת להפסיק שמה לא יחזור לי הכאב והדלקת והנפיחות . אני אגש לרופא ללברור ואחזור תודה רבה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו