דלקת פרקים בכף הרגל ובברך.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת פרקים בכף הרגל ובברך.
    eti
    09/03/2013

אני בת 52 סובלת מדלקת פרקים מזה 7 חודשים ורק לפני חודשים התחלתי בטיפול סלאזופירין .לשמחתי הרגל הישתפרה בחצי אבל אני מרגישה חולה משתעלת חזק,סובלת מחוסר איזון סחרחורת.חזרתי לרופא הומתולוג שלי וסיפרתי לה כמה קשה לי והיא שלחה אותי לנורולוג. הוא בדק אותי ואמר לי שהכל בסדר ושלח אותי לרופא א.א.ג. וככה אני ממשיכה לסבול אני מרגישה שמערכת החיסון שלי נפגעה או נחלשה .מה עושים ולמה זה קורה לי הייתי אישה בריאה ומאז שלקחתי את כדורים אחרי חודש התחלתי להרגיש לא טוב לי.פוחדת להפסיק את הכדורים שמה הדלקת לא תחזור ולא אוכל ללכת. אני על סף יאוש מהשיעול כל רופא זורק אותי לרופא אחר.מה עושים נמאס לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דלקת פרקים בכף הרגל ובברך. - תגובה

ד''ר אנה קופרמן
    09/03/2013

את צריחה להיות במעקב וטיפול רופא ראומטולוג, טיפול בדלקת פרקים - טיפול ממושך ולפעמים לא מצליחים להגיע ליציבות רק עם תרופה אחד לכן יש צורך בתרופות נוספות
    כן יכול להיות חלק מהרגשות חולשה ןועיפות מכדורים לכן חשוב לעקוב אחרי בדיקות דם כולל תיפקודי כבד ו כליות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו