דלקת פרקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת פרקים
    רונית
    22/03/2013

אני בת 33 ברקע לופוס וכעת אובחנתי חולה בדלקת פרקים פסוראיזסטית +חולת צליאק + ברקע תת פעילות של בלוטת התריס.

בעבר קיבלתי זריקות למפרקים בשל הדלקת , כעת זה קיבל אבחנה של הפסוריאיזיס שהתפשט ..

השאלה לפני שאני מגיעה לרופא האם מטורסקסט יעיל ?? קצת חוששת מהתרופה הזאת

או שיש תקופה יותר "קלה" ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת פרקים

הוספת תגובה

• דלקת פרקים - תגובה

ד``ר יונתן וולמן
    23/03/2013

הי שני. מטוטרקסט הינה תרופה מצוינת לדלקת פרקים של פסוריאזיס ויעילה גם בדלקת פרקים המופיעה בלופוס. לגבי תרופה "יותר קלה" כלשונך- מטוטרקסט תרופה בטוחה וותיקה מאוד שלא גורמת בעיות כל עוד מקפידים על נטילה נכונה ומעקב קליני ומעבדתי מסודר. בהקשר של לופוס/פסוריאזיס ודלקת פרקים, אני חושב שאם משקללים יעילות, תופעות לוואי ובטיחות- אין ממש תרופה "יותר קלה", אבל כמובן כל מקרה לגופו ויכול להיות שדווקא במקרה שלך יש מקום לתרופה אחרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתך..

רונית
    23/03/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו