רגל מנופחת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגל מנופחת
    ארטורו
    31/03/2013

כללית יש לי מדי פעם התקפי גאוט במקום "המקובל", האצבע הגדולה ברגל.לפני כ4 ימים התחיל כאב קטן בשורש האצבע השניה וכדי לקצר אגיד שבהדרגה כל הרגל התנפחה,כואבת וחמה.קולכיצין 3 פעמים ביום לא עזר וגם לא קרח ורופא חרום תורן נתן לי ספריי וולטרן ואמר ש"יתכן" שזה דלקת בעקבות גאוט. רק התחלתי עם הספריי אבל אפילו לא משפיע על הכאב. כאמור הרגל נפוחה וכואבת. אודה לכם עם תמסרו לי דעתכם על כל זה. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגל מנופחת

הוספת תגובה

• רגל מנופחת - תגובה

ד``ר יונתן וולמן
    01/04/2013

הי. נשמע סביר שמדובר בהתקף גאוט אם כי תמיד יש אפשרויות נוספות. במקרה של גאוט- לא תמיד קולקיצין עוזר. אופציות נוספות הם טיפול פומי בסטרואידים, נוגדי דלקת שאינם סטרואידים, שאיבה/הזרקה מקומית למפרק- בכל מקרה דרוש פיקוח ראומטולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגל מנופחת - תגובה - תגובה

ד``ר יונתן וולמן
    01/04/2013

במידה ואין שיפור כפי שציינת ישנה אפשרות שמדובר בזיהום- יש לפנות במקרה זה בדחיפות להערכה אורטופדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו