דלקת פרקים???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת פרקים???
    רוני
    27/04/2013

שלום,
    בת 30, לאחר תקופה של מספר חודשים של צליעה וכאבים בקרסול ובברכיים בכתף בשורש כך היד ואצבעות כך היד נשלחתי ע״י רופאת משפחה לבדיקות דם, תוצאות : RF 391 CRP 0.57. הרופאה שלחה אותי לצילום כף היד והברך ואמרה שעליי לפנות לראומטולוג .
    האם תוצאות הבדיקה מעידות על דלקת פרקים בהכרח? האם התוצאה הגבוהה של הRF מעידה על משהו? הצליעה תשאר לתמיד?

סליחה על השאלות הרבות אך אני כבר מבולבלת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת פרקים???

הוספת תגובה

• דלקת פרקים??? - תגובה

ד''ר אנה קופרמן
    27/04/2013

שלום רוני
    תמונה קלינית שלך יחד עם בדיקות דם -חשודים למחלה דלקתית פרקים
    ללא ספק חשובה בדיקה ראוצטולוג ו החלטה לגבי מצב שלך
    כמובן את צריכה לקבל טיפול לפי אבחנה
    לגבי תוצאות מעבדה - יש עוד מספר מצבים כאשר אנו רואים עלית RF - לכן מאד חשובה בדיקה מומחה
    בכל זאת - המצב נתן לטיפול
    בהצלחה
    דייר אנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות בדיקות רנטגן

רוני
    30/04/2013

שלום שוב,
    עשיתי צילום רנטגן בכפות ידיים וברכיים ובשני המוקמות כתוב כי מבנה גרמי תקין של העצמות המרווחים המפרקים שמורים.
    האם אני יכולה להסיק מהתוצאה שאין לי דלקת מפרקים או שמע גם אם מתקבלות תוצאות תקינות עדיין יכול להיות שמדובר בדלקת פרקים?
    תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות בדיקות רנטגן - תגובה

ד``ר יונתן וולמן
    30/04/2013

הי רוני, תוצאות רנטגן תקינות לא שוללות מחלת פרקים דלקתית פעילה. בדר"כ שינויים בצילומים מופיעים לאחר מחלה ממושכת של חודשים ארוכים (אולם לא תמיד). לאור הנתונים שציינת יש להמשיך מעקב ראומטולוגי צמוד.
    בקשי לבצע בדיקת אנטי CCP מרופא המשפחה/ראומטולוג. בהצלחה !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו