דלקת פרקים שיגרונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת פרקים שיגרונית
    eti
    06/05/2013

סבלתי כמה חודשים מכאבים ברגליים הייתה לי רגיעה של חודש וחצי בערך והדלקת שוב חזרה המחלה פורצת ברגל השניה הכאבים עזים התיסכול הפחד תוקף קשה ללכת לעבודה כשנעבודה על הרגליים אני הולכת לרופא לא מזניחה .רציתי לשאול אם בטוח לאומי מכיר במחלה הזאת אך אפשר לתפקד עם הכאבים כשקשה ללכת מה עושים עם המחלה הזאת אני עם כדורים(סלאזופירין)שכבר לא עוזר לי כמובן שאני הולכת לרופא שוב ושוב מה עושים לגבי העבודה על הרגליים הכואבות להמשיך לסבול כל החיים. או לפנות לביטוח לאומי אני יודעת שהחיים הנורמלים שלי נגמרו ומעכשו רק סבל כי תמיד המחלה תחזור.מה עושים חוץ מלבלוע כדורים שעד לפני 7חודשים הייתי אישה הכי בריאה שיש ולא הכנסתי כדור אחד. המיואשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת פרקים שיגרונית

הוספת תגובה

• דלקת פרקים שיגרונית - תגובה

ד``ר יונתן וולמן
    06/05/2013

את צריכה לבקש מכתב לביטוח לאומי מהרופא המטפל (ראומטולוג שנתן לך סלאזופירין) בו הוא מפרט את מגבלותייך והמלצותיו וגם להיות מופנית לרופא תעסוקתי. אם אכן ישנה מחלה דלקתית פעילה שפוגעת בתפקוד שוטף שלך לאורך זמן ראוי שביטוח לאומי יתייחס לכך. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו