מה קורה כאשר ספורט כואב יותר מידי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה קורה כאשר ספורט כואב יותר מידי
    מירי
    15/05/2013

אני סובלת מדלקת פרקים, לפעמים אני יכולה לעשות ספורט ויכאב אבל לא בצורה מאוד רצינית ולפעמים הכאבים חזקים מידי, והספורט מחמיר אותם לדרגות שאני ממש צורחת באותו זמן וגם בהמשך יכול להיות שכמה ימים אחרי הפעילות הגופנית ימשיכו להיות לי כאבי תופת עם צעקות.
    מצד שני כל האנשים שסביבי אומרים לי שאני חייבת לעשות כמה שיותר ספורט ולהתעלם מהכאב ולעשות ספורט לפחות חצי שעה.

מה לעשות? האם להמשיך לעשות ספורט גם בימים שכואב מידי ושזה גורם לי לכאבים חזקים שעלולים להמשך על פני כמה ימים? והאם גם אז לעשות ספורט לכל הפרק זמן שקבעתי לעצמי להתאמן? או שצריך להקשיב לכאבים במידה מסוימת?

מה יהיה הכי טוב לדלקת שלי ולמפרקים שלי ( לא אכפת לי בכלל מהכאב הזמני, אכפת לי רק משלמות המפרקים)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה קורה כאשר ספורט כואב יותר מידי - תגובה

ד``ר יונתן וולמן
    19/05/2013

באופן עקרוני אם פעילות גופנית גורמת לכאבים בפרקים שמתאמצים זה סימן שצריך להתייחס אליו,למשל ריצה לא מתאימה אם יש דלקת פעילה בברכיים. כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל ופיזיוטראפיסט לגבי הפעילות הכי נכונה למצבך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו