סלאזופירין ומחל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סלאזופירין ומחל
    רוני
    09/06/2013

שלום רב,
    לאחרונה אובחנה אצלי דלקת פרקים וקיבלתי טיפול על בסיס יומי של ארבעה כדורים ״סלאזופירין״ .
    לפני כשבועיים התחלתי להרגיש ברע, חום ( עד 39.5) שלא ירד גם עם משככי כאבים, חולשה,כאבים בגב , ירידה בתרומבוציטים ל 42 , בלוטות הלימפה התנפחו ואף טחול וכבד מוגדל.
    לאחר בדיקות על בדיקות היה חשד למחלת הנשיקה.
    בגלל תוצאות לא טובות בתפקודי הכבד הרופאות משפחה שלי אמרה לי להפסיק עם הכדורים לגמרי.
    כבר 5 ימים אני ללא הכדורים, הטרומבוציטים חזרו להיות תקינים, אני חשה קצת יותר טוב אך עדיין בלוטות הלימפה מוגדלות ועליי לחזור בשלישית על בדיקת תפקודי כבד.
    להפתעתי הרבה היום הרופאה בישרה לי כי זה לא מחלת הנשיקה ולא ברור מה זה היה.
    האם יכול להיות שכל התופעות הללו הן תופעות לוואי של הכדורים?
    האם זה בסדר שהפסיקה לי את הכדורים לאלתר?
    אודה לתשובתכם.
    רוני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סלאזופירין ומחל

הוספת תגובה

• סלאזופירין ומחל - תגובה

ד''ר אנה קופרמן
    09/06/2013

שלום רוני
    כנראה לקחו במהלך ימים האלו בדיקות כולל מחלת נשיקה -בדיקות שלילית לכן רופא שולל מחלה, למרות שתמונה קלינית ממש דומה למחלה וירלי
    האם תופעות של חום , הפרעות בתפקודי כבד מתרופה- כן יכול להיות, לכן החלטה לגבי הפסקת תרופה נכונה
    חשוב מאד לחזור לבדיקות - כולל ספירת דם , תפקודי כבד ו רמת וירוסים או נכון לא וירוסים אך נוגדנים
    במידה הכל תקין ו רמת תפקודי כבד חוזרת לנורמה- קרוב לוודאי כל הסימפטומים הם מטיפול ב סלזופירין
    בהצלחה
    דיראנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו