מצוננת ומשתעלת חצי שנה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצוננת ומשתעלת חצי שנה.
    eti
    02/07/2013

אני לוקחת כדורים חצי שנה סלזופירין לדלקת שיגרונית בכפות הרגלים ואני כל הזמן מצוננת ומשתעלת , הייתי אישה בריאה אני מבינה שכל מי שלוקח כדורים לדלקת פרקים יש לו בעיה כזאת, מה יש בכדורים האלה...ואם אין תרופה למחלה האיומה הזאת למה לא מחפשים אולי משהו יותר טבעי אולי נכשלנו בטיפול במחלה הזאת. ככה אני מרגישה הכאב נשאר הנפיחות עולה ויורדת פתאום יש לי בצקות ואני נאלצת כל הזמן לקשור את כף הרגל שתרגע ,מה נסגר במקום להבריא המצב מדרדר למה אני צריכה לקחת כל הזמן כדורים והמצב לא משתפר.ואצלי זה נחשב למשהו קל יחסית אך חיים עם זה.לדעתי זאת מחלה מתישה ומדכא וחסרת מרפא.כבר אני מרגישה שחיי אינם חיים.קשה לי לעמוד על הרגלים בעבודה.אני מרגישה שרפה בכפות הרגלים כאבים כאילו משהו מכרסם את כף הרגל כל פעם בכיוון אחר ,פשוט לא להאמין שאין תרופת פלא. מרגישה כבר חצי נכה. אם משהו יכול לאמר לי שאני טועה אשמח לשמוע. המון בריאות לכולם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצוננת ומשתעלת חצי שנה.

הוספת תגובה

• מצוננת ומשתעלת חצי שנה. - תגובה

ד''ר אנה קופרמן
    03/07/2013

שלום אתי
    באמת סיפור שלך עצוב,אך את יותר מדי בסטרס
    את צריכה לחזור לראומטולוג,יכול להיות שיש לך תגובה - תופעות לוואי מסלזופירין, יש מגבן אפשרויות אחרות וללא ספק רופא יכול להחליף טיפול ולעצור תהליך דלקתי ולעזור לך
    דרך אגב - לא כל כאב- כאב דלקתי יכולה להיות סיבה אחרת
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו