מזכירה רפואית שחולה בדלקת פרקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מזכירה רפואית שחולה בדלקת פרקים
    נועה
    12/10/2013

שלום רב,
    סיימתי לימודי מזכירות רפואית לפני מספר שנים.
    כיום אני חולה בדלקת פרקים.
    האם מותר לי לקבל חיסונים במקום עבודתי (בית חולים)- כפי שמקבלות שאר המזכירות הרפואיות שעובדות איתי.
    אודה לתשובתכם המקצועית.
    נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מזכירה רפואית שחולה בדלקת פרקים - תגובה

ד``ר יונתן וולמן
    13/10/2013

באופן עקרוני חולים בדלקת פרקים ובמיוחד כאלה שמקבלים טיפול מדכא חיסון צריכים לקבל חיסונים כאשר הסכנה מתופעות לוואי קטנה מסכנה של הזיהום עצמו. מצד שני צריך לקחת בחשבון איזה תרופות בדיוק את לוקחת ובאיזה חיסונים מדובר. מציע לך להתייעץ עם הראומטולוג ו/או הזיהומולוג במוסד בו את עובדת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת לד"ר וולמן

נועה
    26/10/2013

שלום לרופא המומחה.
    שאלתי היא - האם, במידה ואחליט / או יוחלט עבורי, שעלי כן לקבל את החיסונים, כמו שאר צוות המזכירות. איזה תופעות לוואי מצפות לי? (האם עלולה להתרחש אצלי החמרה בדלקת?).
    האם עלי להתחיל לשקול מעבר מקום עבודה - למקום שאין צורך לקבל חיסונים. (מחוץ לכותלי בית החולים).
    אודה לתשובתך המקצועית.
    נועה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו