חדשה בתחום....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חדשה בתחום....
    שרון
    02/11/2013

אני סובלת מכאבים בפרקים כבר מספר שנים.
    אחרי אין ספור בדיקות השבוע הרופא אמר לי שהוא משוכנע כי זאת דלקת פרקים.
    נתן לי תרופה בשם סלאזופירין.
    אני ממש מבואסת, ואין לי שמץ של מושג איך לקבל את זה ומה זה אומר בכלל דלקת פרקים.
    אשמח לקבל תגובות מכם על כל מידע בנושא ודרכי התמודדות, איך זה משפיע על חיי היום יום שלכם.....
    בקיצור כל מידע רלוונטי
    המון תודה מראש על התגובות שיגיעו.
    שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חדשה בתחום....

הוספת תגובה

• חדשה בתחום.... - תגובה

ד``ר יונתן וולמן
    03/11/2013

הי שרון. לגבי דרכי התמודדות והמשך החיים היומיומיים ממליץ לך ליצור קשר דרך הפורומים באינטרנט עם קבוצות מתאימות. דלקת פרקים היא שם מאוד כללי וישנם המון סוגים של מחלות- שחלקן הגדול לא קשה. טיפול בסלאזופירין נחשב מתון יחסית לשאר הטיפולים ואולי זה מרמז שבמקרה שלך הדלקת אינה קשה. הרופא שרשם לך את התרופה חייב להסביר לך איך להמשיך איתה- זו תרופה בטוחה למדי אבל חשוב לעשות לעלות במינון בהדרגה, לעקוב אחר תפקודי כבד וכליות וספירת דם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לתגובה

שרון
    03/11/2013

בהמשך לתשובתך וקודם כל תודה עלייה
    אני קיבלתי לקחת את הכדור הזה בשבוע הראשון 1 בבוקר
    בשבוע השני 1 בבוקר ו- 1 בערב
    שבוע שלישי 2 בבוקר ו- 1 בערב
    שבוע רביעי 2 בבוקר ו- 2 בערב
    וכן הלאה לכל התקופה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לתגובה - תגובה

ד``ר יונתן וולמן
    03/11/2013

יופי. חשוב כבר אחרי שבועיים-שלושה לבצע את הבדיקות, לאחר חודש נוסף שוב, המשך לפי התוצאות-ייקבע על ידי הרופא המטפל. בכל מקרה של הופעת חום- מיד לפנות לבדיקת רופא, לבצע בדיקות דם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו