פיברומיאלגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיברומיאלגיה
    אפרת
    07/11/2013

לאחר לידת בני השני אובחנה לי פיברומיאלגיה. עברתי ניתוח קיסרי בבני הראשון וסבלתי מאד. האם זה קשור לפיברומיאלגיה? אני שואלת כעת מכיוון שאני צריכה ללדת ורוצה לברר על הקשר על מנת להחליט מה לעשות בלידה זאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיברומיאלגיה

הוספת תגובה

• פיברומיאלגיה - תגובה

ד''ר אנה קופרמן
    07/11/2013

שלום אפרת
    לחולים עם פיבראומיאלגיה מאד אופיני תגובה לכל מצב של סטרס כגון - ניתוח , טראומה , לידה בצורה יותר בולטת מבחינת כאבים
    אני חושבת שלידה טבעית תמיד עדיפה עם אין סיבות רופאיות לניתוח. מאד חשוב גם יועץ עם רופא נשים
    בהצלחה, תיהי רגועה
    דייר אנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

אפרת
    08/11/2013

אז בעצם זה גם קשור לכך שבלידה הטבעית שעברתי סבלתי מאד? יש משהו לעשות ע"מ להקל על זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה - תגובה

ד''ר אנה קופרמן
    09/11/2013

אפרת
    מאד חשוב מצב נפשי - לא לפחד - לידה אפילו עם כאבים תהליך זמני, גם בלי פיבראומילגיה יש קבוצת נשים שסובלות מכאבים זמן ארוך,כמובן אפשרי במידת הצורך לקחת משככי כאבים
    אני מאחלת לך לידה מהירה ומוצלחת
    דייר אנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו