רח' האשל 37 חדרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רח' האשל 37 חדרה
    צמח מירי
    10/11/2013

שלום,

אני בת 48 בדרך גלל בריאה חוץ מבעייה בבלוטת תריס אינה מתפקדת אני מטופלת ע"י כדור לאחרונה אני סובלת כבר זמן מה עם כאבים מברכיים ןעד הקורסליים ולאחרונה נוספוו מפרקי הידיים והכתפיים, ביצעתי צילום ברכיים והתשובה: הצרות קלה באספקט מדיאלי של מפרקי ברכיים דו צדדי,ניוון קל בסכוס, היום הכאבים גם מעירים אותי משינה ובלתי נסבלים בנוסף אני מאוד בצקתית נפוחה בכל חלקי הגוף קבעתי תור לראומטולוגית התורים מאוד רחוקים הכאבים הם עכשוויים מה עושים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רח' האשל 37 חדרה

הוספת תגובה

• רח' האשל 37 חדרה - תגובה

ד``ר יונתן וולמן
    11/11/2013

הכאבים שאת מתארת יכולים להתאים לכאבים דלקתיים שבהחלט דורשים התייחסות ראומטולוג בהקדם. בינתיים,בתיאום עם רופא המשפחה, נסי לקחת כדורים אנטי דלקתיים כגון ארקוקסיה,אתופן, שבמקרים מסוימים יכולים להיות גם הטיפול (לתקופה מוגבלת)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי פרקים

צמח מירי
    11/11/2013

תודה על התשובה האם אתה עובד עם קופ"ח מכבי,? אשמח להגיע אליך.

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי פרקים - תגובה

ד``ר יונתן וולמן
    11/11/2013

לא. אבל יש ראומטולוגים נפלאים במכבי שיוכלו לעזור. הבעיה עם התורים..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו