דלקת פרקים - את מי תובעים ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת פרקים - את מי תובעים ?
    roni
    23/11/2013

שלום
    לפני שנה + התחלתי להרגיש כאבים בפרקים. העניין הסתבך והתפתח . לאחר כחודשיים עזבתי את מקום העבודה שלי ( גם בגלל העניין הזה , אבל לא רק.. ) .
    מאז הייתי בבדיקות וטיפולים שונים ללא הועיל. לפני כחודש עברתי קופת חולים והחלפתי את הראומטולוג שלי . עכשיו אנחנו בבדיקות שונות לצורך איבחון איזה סוג דלקת פרקים יש לי ( יש קושי באיבחון - בזמנו רופא אחד חשב שיש לי פיברומיאלגיה ) .
    לאחר מספר חודשים מאחר ולא שילמתי עצמאית את תשלומי הביטוחים שלי הם הופסקו ( פיספסתי גם את " הריסק הזמני " ) - העניין הוא שלמרות זאת , אמרו לי שמאחר ודלקת הפרקים החלה עוד בזמן עבודתי, יש מקום להגיש תביעה לחברת הביטוח .
    הייתי מעוניין לקבל הנחיות מה עליי לעשות . מה עושים עכשיו ? איזה חוות דעת אני אמור להוציא ? מי אמור להוציא אותה ? האם אני אמור לפנות לראומטולוג פרטי או שהראומטולוג של קופ"ח אמור לתת לי חווו"ד ? כמה זה אמור לעלות ? האם יש מקום לתביעה מול ביטוח לאומי ?( רק אשתי עובדת ) וכו' וכו' .
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת פרקים - את מי תובעים ?

הוספת תגובה

• דלקת פרקים - את מי תובעים ? - תגובה

ד''ר אנה קופרמן
    23/11/2013

שלום לך
    חבל מאד שאת לא מרגישה ו הסתבחת גם עם עבודה וגם עם אבחנה
    אני לא יכולה לעזור לך בשאלות שלך,את כמובן צריכה לקבל חוות דעת של ראומטולוג שלך ו לפי דעתי חשוב לקבל יועץ אצך עורך דין.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו