מישהו מכיר תרופה טבעית לגאוט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מישהו מכיר תרופה טבעית לגאוט
    נועה
    20/01/2014

היי אני מחפש תרופה טבעית (לא מהרפואה הקונבנציונאלית) ואני ישמח להפניות.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מישהו מכיר תרופה טבעית לגאוט - תגובה

ד``ר יונתן וולמן
    21/01/2014

הי שלמה. פנית לפורום רפואי- אין תרופה "טבעית" מוכחת לטיפול בגאוט. מציע לך לפנות לדיאטנית. אם אינך מעונים בטיפול תרופתי, לפחות תדע איזה דיאטה מתאימה לחולי גאוט (ממה להימנע- למשל אלכוהול, בעיקר בירה, איברים פנימיים, בשר אדום וכו').

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוסף שעוזר לגאוט

רמי
    21/01/2014

לכל המתעניינים אני סטודנטית לנטורופתיה שנה שלישית. חיפשתי תוסף אחד שיענה לי על כמה שיותר צרכים וממקור טבעי. בעלי סובל מגאוט (יוריק-אסיד גבוה) שמעתי מד”ר שרה ברק על הפורמולה של מורינגה-V ושהמוצר מצליח לטפל בגאוט.

אחרי חודשיים של נטילת מורינגה V הוריד בעלי, על דעת עצמו, את אחת משתי התרופות שהוא צורך(כולכיצין) כבר למעלה מ – 15 שנה !!! אחרי חודש הוא עשה בדיקת דם והמדדים מצוינים. בעזרת המוצר המדהים הזה נוריד בהמשך גם את התרופה השנייה (אלוריל)

ממליצה לכם בחום - רק בריאות – תמי.כ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי תרופה טבעית לגאוט:

שירלי
    23/01/2014

לא חושב שההגדרה הנכונה היא "תרופה טבעית" אבל יש תוסף בשם סלדרין שמכיל חומצות שומן ייחודיות אסטריות שנטילתו מקילה על דלקות מפרקים כגון גאוט.
    ממליץ לך לפנות לנטורופת ולהתייעץ עמו על כך.
    בנוסף, מצטרף להמלצת הד"ר לגבי התזונה, שכן גם לה השפעה נכרת על הגאוט:
    השתדל להגביל צריכת מזונות עשירים בפורינים כמו איברים פנימיים, סרדינים, קטניות ושמרים. צרוך פחות שוון רווי, אלכוהול או סוכרים.
    אם תפנה לנטורופת ו/או לדיאטנית - התייעץ גם לגבי התאמת דיאטה מתאימה שתקל עליך.

לבריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו