עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    גוי
    20/02/2014

דר שלום זה שוב אני גוי , התכתבנו כמה פעמים וההודעות שלי נמצאות כמה שורות למטה , הרופא שלי נתן לי פלאקוניל פעמיים ביום אני בן 30 , אני נוטל את זה מזה חודשיים , הרופא שלל דלקת פרקים שלל לופוס . רשם לי מחלב דמוי לופוס , אבל עדין לי כאבים בפרקים של כפות הידיים ממש לאורך כל האצבעות, אין לי נוקשות , ולא חום , היו חי קצת צריבה בעיניים ונעלמו , אני כבר כך מעל חצי שנה מתוסכל לגמרי, ההרגשה זה כשאני נוטל את הפלאקוניל הכאב מתעצם , הכאבים באים והולכים וגם במרפקים קצת. ההרגשה ממש תסכול, אין אבחנה לא של לופוס ולא של דלקת פרקים אני לא יודע מה לעשות יש לי אנא חיובי ו rnp חיובי , הטענה של הרופא הבכיר שאני מטופל אצלי במרפאה הפרטית שיש לי כוננות יתר של מערכת החיסון, אני ספורטאי והעבודה שלי מתחת לשמש אני שם קרם ולובש ליבוש הוגן אל אני מרגיש שהשמש ממש מפריעה לי אם אני נחשף אליה מרגיש שהפנים שלי מתבשלים , אין לי פריחה , אבל אני מתעייף ממנה מאוד רק אחרי שינה עוברת לי ההשפעה שלה , אז מה זה לופוס או מההה???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה - תגובה

ד''ר אנה קופרמן
    20/02/2014

שלום לך
    אני מבינה דאגה שלך, אך חייבת לציין לא מעט חולים מפתחים סימנים מעבדיים - כמו עלית נוגדנים מסוימים , בלי תמונה קלינית ברורה , אנו ראומטולוגים במקרים האלו חושבים על מצב אוטו אממוני - שינווי במערכת חיסונית אפדרי לקרא מצב דמוי לופוס, טיפול בדרך כלל פלקויניל, חשוב מאד להמנע משמש,
    אין אפשרות לפי תמונה קלינית הנוכחית שלך או בדיקות דם על הפרוגנוזה- עתיד , אך לפי ניסיוני מספר רב חולים שנים במעקב רק עם בדיקות דם לא תקינות ושום סימן מחלה.
    ברור שבמצב שלך חשוב להשאר במעקב קלינית ו מעבדתית של ראומטולוג
    בהצלחה
    דייר אנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה

גוי
    21/02/2014

תודה דר על התשובה , השאלה שלי אין מצב שהנוגדנים האלה יתייצבו? כלומר מעכשיו הגוף ישאר לפתיח את הנוגדנים האלה ?

ואך את מסבירה את זה שאם אני לוקיח 2 כדורים של פלאקוניל יש לי כאבים ואם אני יורד ל1 אז אין כאבים

ולגבי השמש מה אוכל לעשות העבודה שלי היא רק בשמש ואני עובד עם בגדים ארוכים וקסדה , וקרם פנים ,

אני כבר ממש לא נהנה מהשמש , רק לאחרונה היא התחילה להפריע לי , אין פריחה רק הרגשה מוזרה לעור ולאבירים הפנימיים

כלומר להמשיך לקחת את פלאקוניל פעמיים ביום ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

ד''ר אנה קופרמן
    21/02/2014

ערב טוב
    טיפול בפלקביניל בדרך כלל שומר על מצב אוטו אממוני ,ו חולים עם מחלה ספציפית כמו לופוס , או רק עלית נוגדנים מקבלית את הטיפול, כמובן המידה שאין תופעות לוואי,
    כמות כדורים אינדיבידאלי
    לגבי שמש - אתה צריך להמנע משמש אך לא בחלל בלי, במיוחד בארץ ,
    אני חוזרת להמלצה שלי - אתה צריך להיות ה מעקב ראומטולוג שלך ועדיף לשאל כל השאלות בזמן ביקורים
    לילה טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו