החמרת דלקת מפרקים ואנטזופטיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החמרת דלקת מפרקים ואנטזופטיה
    אנונימית
    24/02/2014

שלום רב,
    אני בחורה בת 22, מאובחנת מזה כשנתיים וחצי כחולה בדלקת מפרקים פסוריאטית, מעורבות אוביאיטיס והחל מחודש נובמבר 13 התחלה של אנטזופטיה.
    בחודש נובמבר האחרון, אושפזתי עקב התלקחות המחלה לשם קבלת פולס של סטרואידים לווריד.
    בעשרה ימים האחרונים, התלקחות נוספת של המחלה, מעורבות גידים. כעת, אני שבועיים לאחר הזרקת סימפוני, טיפול תוך וורידי בפמידרונט, קיבלתי בחמישי האחרון זריקת דיפרוספן 2 מ"ל וארקוקסיה. מצב הכאבים רק מחריף, עד כדי קשיי תזוזה בלתי רגילים.
    מה היית ממליץ לעשות? אשפוז חוזר?

הרבה תודה והמשך יום נעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• החמרת דלקת מפרקים ואנטזופטיה - תגובה

ד``ר יונתן וולמן
    24/02/2014

שלום. נשמע כמו מחלה דלקתית משמעותית. הטיפול בסימפוני ניתן אחת לחודש ובדר"כ לוקח כמה שבועות כדי לבחון את התגובה הקלינית כך שאולי כעת מוקדם מדי להכריע אם התרופה עובדת או לא. יתכן שעקב מחלה קשה כמו שאת מתארת עדיף היה לבחור בתרופה ביולוגית אחרת, כזו שניתנת לפי משקל ולווריד.
    לגבי אשפוז- קשה לי לומר. תתייעצי עם רופא המשפחה או הראומטולוג המטפל. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו