אבי ברכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבי ברכיים
    סיגלית
    28/03/2014

בת 64, בריאה בדרך כלל.
    מזה שנים רבות רגישות בברכיים, בעבר היתה תקופה שהיתה לי דלקת בברך שעברה בעקבות טיפול תרופתי, אך מזה שנים המצב היה ללא שינוי ותפקדתי רגיל, כולל הליכות, ספורט, היה לי קושי קל בירידת מדרגות וזהו. לאחרונה יש לי החמרה בעיקר ברגל ימין, אורתופד הפנה אותי לצילום - התשובה: שינויים קלים בברכיים, הגבלה בתנועות קלה. מאחר וראה התבהרות מעוגלת בצואר הירך שלח אותי למיפוי עצמות. התשובה: קיימת קליטה מוקדית באספקט הקדמי של ה-femoral inter-condylar region בשתי הברכים. שאלתי את האורתופד מה ניתן לעשות המליץ לי לקחת כדורי ארט 50. לאחרונה אני מרגישה התגברות של הכאבים בברך ימין וגם יש לי נפיחות שמקשה על קפול הברך. הכאבים נסבלים והם לא ברמה של לקחת משככי כאבים אבל הברך נראית קצת נפוחה.
    ושאלתי היא: מה ניתן לעשות באופן מידי? מה ניתן לעשות לטווח הארוך יותר, האם יש טיפול קונבנציונאלי או לא קונבנציונאלי שיכול לעזור? על מנת לקדם את הטיפול לאיזה רופא אני צריכה ללכת, אורתופד, ראומטולוג, כירופרקט, רופא משפחה?
    מבקשת אם אפשר תשובות מפורטות.
    (אגב, אבי בן 90 סובל מאוד מהברכיים וכמעט שאינו יכול ללכת)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבי ברכיים

הוספת תגובה

• אבי ברכיים - תגובה

ד''ר אנה קופרמן
    29/03/2014

שלום סיגלית
    את סובלת ממחלת סחוס שינווים בדרך כלל בפרקים גדולים , סימנים- הם כאבים ברמה שונה , הגבלת תנועה
    כאשר מדובר בפרקים גדולים כמו ברכיים , ירכיים מעקב ו טיפול עיי אורטופד
    טיפול כולל פיזיאטרפיה , תרגילים לחיזוק שרירים , משככי כאבים
    גם אפשרי לנסות במקרנ שלך טיפול לא קונבנציונלי כמו
    מגגלופלקס, אפס
    מאד עוזר לכאב ברכיים מסוג שלך טיפול ב דיקור
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו