מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהגיל07/05/2014
שלום בן 32 חרב עולמי שנודע לי שיש לי לופוס, אין סיפור משפחתי ולא הייתי סובל משום בעיה רפואית בעבר, אין לי כרגע פגיעה באיבר כלשהוא. אבל אני לא יודע אך אני אמור לחיות עם זה ,
1 האם אני יכול למצוא מאמרים על לופוס בגברים
2 מתי אמורים להיפגע האיברים הפנימיים ? לאחר גילוי הלופוס
3 מטופל רק בפלאקוניל 400 ליום מזה חודשיים
4 מה תכולת החיים שלנו הגברים במחלה הזו? כלומר כמה שנים נשארו לי לחיות?
5 עד כמה מתקצרת תחולת החיים בגברים בלופוס
6 הסימפטומים כאבי פרקים ללא עידות לדלקת, ושמש התחילה להפריע לי , הרגשה של הגוף מתבשל לאחר חשיפה לשמש , אין כיוות ולא פריחה
7 אנא חיובי ++ , rnp חיובי , אנטי דנא שלילי, ושאר בדיקות הדם תקינות לחלוטין
רק לפעמים crp הכי גבוה היה 7.5. וesr הכי גבוה היה 23
לילה טוב דר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
ד''ר אנה קופרמן08/05/2014שלום גיל
מחלות אוטו אממוניות ובמיוחד לופוס יותר שכיחות אצל נשים
אך גם גברים סובלים מ לופוס , שכיחות 1גבר ו9 נשים
לפי תאיור שלך - מחלה שלך כעת לא קשה ואתה מקבל טיפול בפלקביניל - טיפול מקובל
בדיקות דם שלך לא קשורות לפיעלות מחלה. כי אנא חיובי - בדיקה חשובה לאבחנה אך לא לפעילות.אורך החיים של חולי לופוס כעת רגיל עקב כך שמוקדם מאבחנים את המחלה ומטפלים. ללא ספק מאד חשוב להיות במעקב ראומטולוג , לעבור לפי הוראות בדיקות דם.להמנע משמש. אתה יכול למצוא מספר רב מאמרים-תכתוב לופוס אצל גברים.
בהצלחה
דייר אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל!!
גיל08/05/2014תודה על התשובה , אם בדיקת הדם שלי לא קובעת פעילות המחלה אז מה כן קובע את פעילות המחלה ?
ומה זה אומר "שכעט היא לא קשה״ ? מתי אני אמור להרגיש או לדעת שהמצב מתחיל להחמיר??
לופוס בגברים היא יותר קשה מאשר נשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזות אומרת מוות בייסורים
גיל09/05/2014תודה דר אנא , זות אומרת מוות בייסורים !!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה שלא תנסה טיפול אלטרנטיבי?
תמר11/06/2014לא במקום, אלא במקביל.
ממליצה על נטרופתיה, עזרה לי מאד בדלקת הפרקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשד ללופוס
גיל12/06/2014שלום תמר , אני כבר לא יודע מה לעשות , אין שום תשובה חד משמעית משום רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפסקת שיווק התרופה אתופן דחוף
שלום לך אשמח לתשובה בהקדם
כאבים במפרק הירך השמאלי בת 63
תוצאות anti ccp וrf- בת 35
פיענוח mri גפה תחתונה - חולת קרוהן
דלקת מפרקים וקורונה- בת 70
קבלת חיסון לקורונה כשיש דלקת מפרקים
RVO בעין ואבחון אפשרי של בכצ`ט
לאיזה רופא כדאי לפנות ואיזה בדיקות לבקש?
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)