חשד לדלקת פרקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשד לדלקת פרקים
    יעל
    21/09/2014

שלום דר
    אני סובלת מכאבים בירכיים החיצוניות ולעיתים גם במפסעה. כמו כן כאבים בפרקי האצבעות ללא נפיחות או מגבלה בתנועה? בדיקות המעבדה תקינות חוץ מאנא חיובי

..האם יד חשד לדלקת פרקים? רופא המשפחה טוען "שכאלו " הבדיקות לא נלקחו מאותו אדם. בשל התוצאות הסותרות. מה דעתך? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשד לדלקת פרקים

הוספת תגובה

• חשד לדלקת פרקים - תגובה

ד``ר יונתן וולמן
    21/09/2014

אם הבנתי נכון את השאלה (יש סימן שאלה שכנראה לא נמצא במקום), אני לא רואה היכן הסתירה. יכולה להיות דלקת מפרקים עם "בדיקות תקינות ו ANA חיובי".
    לכן המלצתי היא : 1) לחזור על הבדיקות 2) לפנות לראומטולוג כדי שיוכל גם שמוע ממך את התלונות/לבדוק אותך/לעבד את הנתונים ולהחליט לגבי הצורך בבדיקות נוספות וטיפול. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת פרקים?

יעל
    21/09/2014

תודה על התשובה המהירה . האם קיימת דלקת מפרקים ללא נפיחות או סימנים אחרים מלבד כאב? אני לא רגועה . קבעתי תור לרמטולוג ,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת פרקים? - תגובה

ד``ר יונתן וולמן
    22/09/2014

כן. יכולה להיות דלקת מפרקים ללא ממצאים בבדיקה גופנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו