כאבים אצל חולה ב-p.a

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים אצל חולה ב-p.a
    אנונימית
    02/11/2014

שלום רב, אני בחורה בת 22, מאובחנת כבר כ-3 שנים כחולה בדלקת מפרקים פסוריאטית ואנטזופתיה. אחרי שעברתי מגוון תרופות כעת אני מזריקה סימפוני אחת לחודש. בשנה האחרונה, נאלצתי להתאשפז פעמיים בכדי לקבל פולס של סולומדרול עקב התלקחות. מזה כחודשיים אני סובלת מכאבי גב מאוד חזקים, בשבועיים האחרונים מקשים עלי בשינה ואני מתעוררת כמה וכמה פעמים בלילה מרוב כאב. בנוסף, לפני כמה ימים הופיעו לי כאבים במפרקי הידיים שלאט לאט מתחזקים- היום אני כבר לא יכולה להחזיק את הנייד ולהסתרק לדוגמה. מה קורה לי? הרבה תודה על תגובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים אצל חולה ב-p.a

הוספת תגובה

• כאבים אצל חולה ב-p.a - תגובה

ד''ר אנה קופרמן
    08/11/2014

שלום רב
    סבליחה על תשובה מאוחרת
    כנראה טיפול בסימפוני לא מתאים לך,את צריכה להיפגש עם ראומוטולוג שלך בשביל להחילף טיפול
    לא כל החולים מגיבים תמיד ו ב100% לטיפול ביולוגי, חשוב מאד להמשיך טיפול
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החמרת כאבים- דחוף

אנונימית
    09/11/2014

שלום,

הכאבים התפשטו כמעט לכל המפרקים. CRP מוגבר לאחר שבוע של נקסין וארקוקסיה.
    קיבלתי IV של סולומדרול 250 מ״ג ביום שישי והתחלתי לקחת מזוליד. כאבים חזקים ביותר, כמעט ולא ישנה בלילה. לא מסוגלת לתפקד.
    אציין כי אני גם סובלת מאנטזופתיה.
    האם יש צורך באשפוז לצורך קבלת פולס סולומדרול?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החמרת כאבים- דחוף - תגובה

ד''ר אנה קופרמן
    09/11/2014

שלום רב
    לא ברור מה הבעיה שלך , מה האבחנה שקיבלת דרך הוריד טיפול ב סטרודים
    בדרך כלל אחרי טיפול דרךל הוריד אנחנו ממליצים המשך טיפול בפרדניזון דרך הפה - תקופה
    אך חשוב מה האבחנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו