גאוט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גאוט
    שלמה
    18/12/2014

אני בן 74 לפני כ-10 שנים נתקפתי בפעם הראשונה בהתקף שאובחן כגאוט! לאחר מכן היו לי עוד שתי התקפות ולא יותר. אני נוטל כל יום! כדור אלוריל 300.

ברצוני לדעת האם כל החיים צריך לקחת את הכדור הנ"ל???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גאוט

הוספת תגובה

• גאוט - תגובה

ד''ר אנה קופרמן
    18/12/2014

שלום שלמה
    טיפול בגאוט חשוב ביותר ו כמבון מתרה הטיפול להוריד עד הנוןרמה רמה חומצת שתן בדם ושמור על יציבות
    אללוריל לפי מנגנון פעולה מוריד את הרמה, ברוב המקרים טיפול באללוריל שנים רבות
    במקרה שלך אני ממליצה לבדוק אצל רופא המשפה - מה הרמה של חומצת שתן ובמידה רמה תקינה זמן רב - אפשרי להוריד מינון אך לא להפסיק טיפולח
    הפסקה טיפול יכולה לגרום לעלייה והתקף
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאילה של שלמה ותשובתה של ד"ר

רפי גולדשטיין
    28/07/2015

ד"ר אנה קופרמן ושלמה שלום רב!
    אני סובל מאותה בעיה ורציתי לדעת אם יש צורך גם בדיאטה ובאיזה דיאטה משתמשים בנוסף לALLORIL 300 .
    בתודה מצפה לתשובה
    בתודה
    רפי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאילה של שלמה ותשובתה של ד"ר - תגובה

ד''ר אנה קופרמן
    01/08/2015

שלום רפי
    במידה ואתנ חולה גיאט עם התקפים חוזרים ועלית חומצת שתן בדם חשוב להמשיך טיפול ב אללוריל
    לגבי דיאטה
    אתה יכול להיפגש עם דיאטנית בקיח
    או לבדוק באינטרנת
    רשימה ארוכה של דברים שלא כדאי לאכול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו