Like lupus

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Like lupus
    גוי
    27/07/2015

אני לא מבין למה חום ולחות גורמים לי לכאבי פרקים וצריבה בעיניים , אפילו גם בחדר סגור ולחות גבוה וחום עושה לי כאבי פרקים שורש כפות הידיים ועייפות, שנתיים אני מסתובב ללא אבחנה של מחלה אוטואומונית בן 33 בריא כמו שור עד לפני שנתיים הכל נהרס, השתגעתי ללא אבחנה להבין מה זה , שנתיים עם פלקווניל, 10 ראומטלוגים אחד כן והשאר לא , גרד בכל הגוף הכאבי פרקים רק בלחות גבוה ובשרירים של הברכיים, מרגיש שהרגליים הולכים לצאת מהמקום, כל בדיקות הדם תקינות חוץ מ Ana חיובי rnp2 חיובי וssa חיובי כל השאר תקין , אני כבר לא יודע מה לעשות עם הכאבים וההרגשה הזו , מה זה רקמות חיבור מעורבת? לופוס? סיוגרן? ,,מה כאילו מחכים שיקרא משהוא ואז יאבחנו ואני בנתיים רק סובל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Like lupus

הוספת תגובה

• Like lupus - תגובה

ד``ר יונתן וולמן
    28/07/2015

יתכן ומדובר בתמונת סיוגרן שביטוייה יכולים להיות יובש בעיניים וכאבי מפרקים. הטיפול המתאים במקרה זה הוא פלקווניל. לעיניים יכולים לעזור טיפות- תחליפי דמעות. לפעמים כדורי סלאג'ן (מגבירים הפרשת דמעות).
    במידה ואין שיפור משמעותי ניתן לשלב תרופות נוספות לכאבים (סימבלטה, איקסל ועוד). כמובן, צריך לוודא שאין מעורבות איברים נוספים כמו כליות ,כבד וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו