מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פירוש תסמיניםיואב28/08/2015
שלום,
טופלתי לאחרונה בדורבן קל ב-2 כפות הרגליים ועם הפחתה בכאבי הדורבן, התחלתי לחוש בכאב בכריות כף הרגל, בשתי כפות הרגליים. הכאב מסוג "שורף". ייחסתי זאת לכך שהנעליים היו לוחצות זה תקופה (כי תחבתי לתוכן רפידות עבות בגלל הדורבן).
הוזמנו לי מדרסים והחלפתי נעליים לסוג קשיח. הפודיאטריסט הזהיר שהשינויים הללו יכולים לגרום לכאבי ברכיים - וכך היה. אחרי שבוע של שימוש חזרתי לנעליים הקודמות כדי לראות אם מצב הברכיים יחזור לקדמותו - בינתיים הכאבים נמשכים.
אני יודע שבינתיים הסיפור נשמע כלא קשור לפורום. אבל: כשהפודיאטריסט בדק את הכאב בכריות כף הרגל, הוא העלה השערה שמא מדובר בדלקת פרקים (יש לי גם דלקת באכילס). הכאב שהתפתח בברכיים הוא כאב "שורף" בצדדים - אני מרגיש כאילו יש לי חומצה בתוך המפרק או לידו.
בהמשך (בהפרש של כמה ימים) התפתח אצלי כאב במרפקים, שהתחיל כאותו גל "שורף" שמתביית על המפרק (בינתיים גורם גם לכאב "בלתי שורף" במרפק שמאל; מרפק ימין עדיין רק "שורף"). לפעמים הגל השורף הזה עובר בעוד מפרקים בגוף כמו הכתף, אבל בינתיים התביית רק בברכיים ומרפקים ב-2 הידיים.
אני מרגיש כאילו ה"נבואה" של הפודיאטריסט מתממשת והייתי שמח לחוות דעתך...
(קצת לרקע - אני בן 35, לא מעשן, רזה, שומר על כושר גופני בצורה סבירה - נוהג להתאמן כ 3 פעמים בשבוע).
בתודה,
יואב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פירוש תסמינים - תגובה
ד``ר יונתן וולמן01/09/2015יכול להיות שהכאב נובע מדלקת ברקמות הרכות בכפות הרגליים, כולל גיד אכילס. כדי לקבוע זאת צריך מספר קריטריונים- ממצאים בבדיקה גופנית או הדמיה (XR, US), אופי התלונות, תגובה לטיפולים אנטידלקתיים, בדיקות דם, סיפור משפחתי רלוונטי ועוד.
מציע לקבוע תור לראומטולוג להערכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ.ב.
יואב03/09/2015האם יש בדיקות נוספות ששווה לי לעשות? (אלרגיות? וירוסים?)
תודה!
יואב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפסקת שיווק התרופה אתופן דחוף
שלום לך אשמח לתשובה בהקדם
כאבים במפרק הירך השמאלי בת 63
תוצאות anti ccp וrf- בת 35
פיענוח mri גפה תחתונה - חולת קרוהן
דלקת מפרקים וקורונה- בת 70
קבלת חיסון לקורונה כשיש דלקת מפרקים
RVO בעין ואבחון אפשרי של בכצ`ט
לאיזה רופא כדאי לפנות ואיזה בדיקות לבקש?
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)