שאלה מקצועית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה מקצועית
    יאיר
    03/12/2015

ערב טוב דר , סיפור קצת מוזר
    בן33 מזה יותר משנה היה לי חשש למחלה אוטואומונית עקב בדיקות דם אימנלוגיות
    הרופא הראומטלוגי המליץ על טיפול בפלקווניל
    לפני שאני נגש לטיפול ראומטלוגי אני כבר הרבה שנים מטופל בכדור בשם אפקסור150 xr כמוני כמו מליוני אנשים, ומנהל חיים רגליים לגמרי, אבל כל הזמן הדיכאון והחרדה שהיו לי לא היה להם בסיס לקיומם,
    בעט טיפול בפלקווניל חודש אחרי התחלתי להרגיש שהדיכאון והחרדה כמעט נעלמו , ספרתי את זה לרופא שלי אך לא הייתה לו תשובה , במשך כל השנה לא היו לו שום מצבי רוח ולא חרדה חד משמעית, לאחר התקופה הזו הראומטלוג מסר לי להפסיק ליטול פלקווניל, ושאין צורך בטיפול, לאחר חודש וחצי של הפסקה הופיעו לי שוב החרדות והדיכאון, שוב התחלתי ליטול פלקווניל על דעת עצמי ושבועיים אחרי הרגשתי מצויין מבחינה נפשית, שוב מסרתי את ההודאה הזו לרופא ומסר לי שאין קשר ויש להפסיק ליטול את התרופה, אחרי כבר כמעט חודשיים בלי ושוב הופיעו לי החרדות והדיכאון
    אשמח דר תשובה ממך לגבי הממצאים האלה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה מקצועית

הוספת תגובה

• שאלה מקצועית - תגובה

ד``ר יונתן וולמן
    07/12/2015

באמת מקרה מביך.. אין קשר ברור בין פלקווניל לבין מצב הרוח.
    אבל..
    תיאורטית, אם הביטוי של המחלה האוטואימונית היא שינוי במצב הרוח אזי הטיפול ב"אוטואימוניות" יכול לשפר את התלונה העיקרית.
    אתה יכול לפנות עם הנתונים שבידך לראומטולוג אחר לחוות דעת נוספת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו