אשמח להכוונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח להכוונה
    מי-גל
    26/01/2016

שלום אני בחור צעירה בת 23 ומאז, שאני זוכרת את עצמי התלוננתי על כאבים בגוף! והרופאים היו אובדי עצות אמרו כואב תיקח כדור
    ורק בגיל 14 הופנתי לראומטולוגית שעשיתי את הבדיקות סיטי ומmry
    והבדיקות נראה שיש לי שברי מאמץ והרופאה אמרה שיש לי A. S, הרופאה אמרה שהיא התייעצה עם רופאים אחרים וזוהי המסקנה ונתנה לי סלוזפרין.
    לקחתי במשך חצי שנה לא שיפור בכאבים, מפה לשם הורי החליטו שנראה רופא אחר.
    הרופא נתן לי לעשות את בדיקת הדם המיוחדת והיא יצאה שלילית, הרופא שלל A. S וכבר שנתיים שאני לא מטופלת בידי אף גורם וגם הכאבים לא היו נוראיים
    והשנה הכאבים החמירו ואני לא יודעת מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח להכוונה

הוספת תגובה

• אשמח להכוונה - תגובה

ד``ר יונתן וולמן
    26/01/2016

מציע לעשות MRI של מפרקי הסאקרואיליאק ולהחליט על ההמשך בהתאם לתוצאות- אם יש דלקת או לא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לתשובה

מי-גל
    27/01/2016

היי אני עשיתי את הבדיקה לפני כמה שנים
    ונמצא כי המפרקים ברוחב תקין וסימטריים
    חלקם הנמוך של המפרקים מעט צר יותר וללא גבול ברור יתכן גשרים גרביים. הממצאים יכולים להתאים לסקרואליטיס בחלק התחתון של המפרקים. אבל זה לא כואב לי.. מה שיותר מפריע לי הם המרפקים והברכיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לתשובה - תגובה

ד``ר יונתן וולמן
    27/01/2016

אם הממצאים יכולים להתאים לדלקת מפרקים אז יש לכך טיפול- ביולוגי. יתכן ואת לא מקבלת את הטיפול המתאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו