כאבי מפרקים ותסמינים מציקים.בריא בדרך כלל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי מפרקים ותסמינים מציקים.בריא בדרך כלל
    גבר בם 30
    13/02/2016

היי רציתי לשאול שאלה.כסר תקופה ארוכה שאני מתעלם מהתסמינים ומתבייש ללכת לרופא. התסמינים הם כאלה..
    מידיי פעם יש לי כאבים בשרירים.בעיקר בידיים(באיזון ששמים שעון) מאחורי הרגליים מתחת לישבן ויחד עם זה נלווים תסמינים כמו חול בגרון ובעיניים ותחושה כאילו המפרקים שלי התנוונו:בבית החזה כל תנועה שאני עושה אני שומע קנקים חזקים וכואבים.כשאני נמצא במצב קבוע עם הלסת מבלי לדבר ופתאום אני מוזיז אותה יש רעש של מיים וקנקים ןבכתף שמאל אני ממש לא יכול לסובב או לעשות שום תנועה כי יש קנקים כואבים.
    יש לציין שעם כל זה נלווה קפיצות שרירים מעצבנות! כאבים בשרירים.ובחילות. הקפיצות שרירים בבדיקת הולכה עצבית( איאמ גי ועוד אחת שאיני זוכר את שמה) שפוענכו כתקינות! תודה רבה.אשמח לעזרה מקצועית.פשוט המרס לי לסבול את זה.
    בבדיקות הדם שלי התגלה חסור בנתרן.עודף ברזל.וcrp 0.45

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי מפרקים ותסמינים מציקים.בריא בדרך כלל - תגובה

ד``ר יונתן וולמן
    14/02/2016

כדאי להשלים בדיקות של נוגדנים אוטו-אימונים: ANA, אנטי RO, אנטי LA, אנטי RNP, משלים (C3-4), רמה של RF, אנטי CCP, קריוגלובולינים. בדיקת שתן.

מהתיאור שלך קשה לקבוע אבחנה וצריך לחפש עוד נתונים- בבדיקה גופנית ובבדיקות עזר, כולל בדיקות מעבדה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו