כאבי פרקים "קליקים" ותחושות שבשבשות את סדר היום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי פרקים "קליקים" ותחושות שבשבשות את סדר היום
    חסוי
    20/03/2016

שלום.
    רציתי לשאול האם יש קשר בין לחץ לסימפטומים שאתאר כאן.במידה ולא אז אשמח לדעת איזה בדיקות עליי לעשות.
    הזימפטומים שמהם אני סובל הם: קליקים כואבים בכל מפרק אפשרי: ברכיים כתפיים אצבעות עצמות הסריח לסת צוואר עמוד שדרה וכל מה שיש.מעבר לכך יש לע קפיצות שרירים שלעיתים מלוות בכאבים בשריר,אני משתדל דלא ליחס לכך חשיבות רבה מכיוון שזה בא והולך כאילו לא היה אך אני לא מצליח להשלים עם כל זה מכייון שמתחווה לכל זה גם יובש בעיניים,תחושת חול בגרון, ראייה כפולה מידיי פעם ותחושת עייפות נפשית ששוברת אותי.כשז קורה אז איני מצליח להתמקד בלימודיי האקדמאים ואני מגיע הבייתה תשוש וחסר אנרגיות לילדתי הקטנה.
    מאז שהרופא אמר לי שיש קשר ללחץ אני מרגיש שמהבושה אני מזניח את עצמי.ביצעתי בדיקות דם והן תקינות בלבד cpr 2.3
    בדיקת הולכה עצבית שכללה בתוכה שתי בדיקות אף הן תקינות.
    אשמח לעזרה מקצועית כי קשה לי להמשיך כך.

בתודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי פרקים "קליקים" ותחושות שבשבשות את סדר היום - תגובה

ד``ר יונתן וולמן
    21/03/2016

היובש בעיניים ובפה (תחושת חול) יחד עם שאר התלונות דורשים ברור.
    קשה לומר בשלב זה מה האבחנה אבל הברור הוא גם לכיוון של מחלות ראומטיות.
    מציע בדיקת שירמר (בודקת יובש בעיניים)
    בדיקות דם: אנטי RO, אנטי LA, משלים (C3+C4), רמות RF ו ANA, אנטי CCP, אנטי DS-DNA, אנטי סמית. בנוסף, אנטי HCV, סרולוגיה להפטיטיס B, רמת ACE, קריוגלובולינים, שקיעת דם, אלקטרופורזה של חלבון, צילום חזה,שתן לכללית, אנטי קרדיוליפין, אנטי בטא 2 גליקופרוטאין אחד, לופוס אנטיקואגולנט
    כמובן הערכה של מסודרת של ראומטולוג עם כל התוצאות
    הערכה של רופא עיניים + הערכה נוירולוגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה להבדק באופן פרטי

חסוי
    21/03/2016

תודה רבה.רציתי לשאול היכן אני יכול לבצע את כל הבדיקות באופן פרטי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו