מערכת חיסונית חלשה או לא מה עושים ומה נכון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מערכת חיסונית חלשה או לא מה עושים ומה נכון
    איציק
    17/07/2016

בן 60 חולה בראומטידת מטופל במטוטרקסט עכשיו הוסיפו ערבה עד היום לא מובן לי כל רופא טוען אחרת האם התרופות האלה מחלישות את מערכת החיסון וכתוצאה מזה אני חסוף לזהיהומים או שהם לא מחלישות את מערכת החיסון כמו שכמה רופאים טוענים תודה איציק....... *******%

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מערכת חיסונית חלשה או לא מה עושים ומה נכון - תגובה

ד``ר יונתן וולמן
    17/07/2016

התרופות הללו פועלות נגד זרוע של מערכת החיסון שתוקפת את הגוף (מחלה אוטו-אומונית). אנחנו עדיין לא במקום בו אפשר למקד את הטיפול ספציפית לניטרול הבעיה ולא להשפיע אל אלמנטים אחרים של מערכת החיסון.
    ולכן, התרופות הללו יכולות במובן מסוים לפגוע במערכת החיסון.
    מעשית, כמעט אף פעם אין לכך משמעות, אולם יש מקום לבצע את החיסונים המומלצים לגיל (שפעת, דלקת ראות, הרפס זוסטר) ובכלל, לנסות להימנע ככל האפשר מחשיפה לאנשים עם מחלות מדבקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרפס זוטר ?? מערכת חיסון ירודה

איציק
    17/07/2016

איך הרפס זוטר הרי אסור לעשות במערכת חיסון ירודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרפס זוטר ?? מערכת חיסון ירודה - תגובה

ד``ר יונתן וולמן
    17/07/2016

לפני הטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך לפני טיפול אני כבר מטופל שנים

איציק
    18/07/2016

איך לפני טיפול אני כבר מטופל שנים במטוטרקסט וכמה חודשים בערבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו