חשד לדלקת פרקים לאחר בדיקת אולטרסאונד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשד לדלקת פרקים לאחר בדיקת אולטרסאונד
    מימי
    04/10/2016

שלום אני בת 35 ובריאה ללא עבר ראומטולוגי , לפני כחודש החלו לי כאבים בברך אחת, ניגשתי אורתופד והוא אמר שזה מעקמת בגב שגרמה לפלטפוס (קריסת קשתות האורכיות) והמליץ על מדרסים. כעבוד שבועיים נוצר באזור הברך נוזלים ואף בברך השנייה, לאחר אולטרסאוד וצילום רנגן נראה שהצילומים תקינים. לפני שלושה ימים החלו כאבים והצטברות של נוזלים במפרקים של הידיים המלווים בתחושה לא נעימה...הבוקר קמתי עם נפיחות באצבעות של הידיים וניגשתי היום למרפאה דחופה ונאמר לי שעלי לקבוע תור לראומטולוג כדי לבדוק אם זה דלקת פרקים. מה הסבירות שזה דלקת פרקים? והאם דלקת פרקים נשללת באמצעות אולטרסאונד ברכיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חשד לדלקת פרקים לאחר בדיקת אולטרסאונד - תגובה

ד``ר יונתן וולמן
    05/10/2016

אם יש כאבים במספר מפרקים אזי יש צורך לעבור הערכה ראומטולוגית מסודרת שתכלול בדיקה גופנית, אנמנזה ובדיקות עזר (מדדי דלקת, מדדים של מחלות אוטואימוניות, צילומים או הדמיות אחרות).
    רק אז אפשר לתת תשובה לשאלתך
    בהצלחה ורק בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו