מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירת ריסים. - עזרה בבקשהרוני03/04/2017
שלום רב
לפני שלושה חודשים החלה לי נשירת ריסים בשתי העיניים. רופא עור שלל אלופסיה. רופא עיניים טען שזה מבלפריטיס .
1. האם בלפריטיס קשורה למחלות אוטואימוניות?
יש לי סבוריאה דרמטטיס והרופא טען שזה קשור לבלפריטיס.
2. עשיתי את הבדיקות למחלות אוטאימוניות וכלליות והכל יצא תקין : האם יש צורך בבדיקות נוספות?
תודה
אלה הבדיקות האוטו אימוניות
CRP, C3,C4,IgG
Antinuclear ab )ANA)
DNA, ANA, RNP, RNP A, RNP 68, SM RNP
, SSA RO ,SSB. LA, SSA 60, SSA 52
JO-1,SCL-70
ANTICENTROMER Ab, RIBOSOMAL P Ab
Sm, ANTI CARDIOLIPIN. IgA. IgG IgM
A B2 GLYCOPROTEI igG IgM* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יונתן וולמן03/04/2017דלקת בעפעפיים יכולה להיות בגלל בעיה אוטואימונית, השאלה לראומטולוג- האם היא מבטאת מחלה סיסטמית, כלומר מערבת עוד מערכות בגוף. אם מלבד הבעיה הזו אין תלונות נוספות וכל הבדיקות תקינות (כמו גם אלו שצירפת), כנראה שאתה צריך רופא עיניים בלבד. אם יש ספק, פנה להערכה ראומטולוגית מסודרת. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בבקשה
רוני03/04/2017דר וולמן תודה רבה עבור התשובה המהירה
אכן אני מרגישה טוב ואין לי כלום מלבד הנשירה.
נשאר לי להשלים לופוס אנטיגולנט, שתן לכללי
Ptt
1. האם יש צורך בהשלמת בדיקות אלה?
2. התור לראומטןלוג ממש ארוך. הייתי רוצה להגיע אליו כבר עם בדיקות ביד. האם תוכל להגיד לי בבקשה
מה עוד אני צריכה לבדוק? במידה ואחליט ללכת.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו קטן שנזכרתי...
רוני03/04/2017לפני שנתיים עברתי בירור מקיף אצל הראומטולוג לגבי לופוס. ( בפנייה למומחה לשיער עקב נשירת שיער בראש
, התגלו נוגדנים ANA 1:180. Pettern speckeld
(
כל הבדיקות היו תקינות. והוא טען שהנוגדנים
נשארו בגלל עודף פעילות של בלוטות התריס
שהייתה לי פעמיים אחרי לידות. לפני ארבע שנים ו11 שנים.
אחרי שנה. שוב חזרתי על כל הבדיקות והנוגדנים נעלמו לגמרי.
לפני שלושה חודשים כשהחלה נשירת ריסים שוב
עשיתי את כל הבדיקות האוטואימוניות והכל יצא שלילי ( תקין). כולל בלוטת תריס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקות
רוני05/04/2017
דר וולמן תודה רבה עבור התשובה
היום השלמתי עוד בדיקות והתוצאות לא טובות
האם זה יכול להיות קשור לזאבת בנוסף לסיפור הריסים
שתן לכללית
Erythrocytes 30/pl
Lecocytes 500 pl
Rvvt lac insensitive 27 range 30-40
Rvvt -lac sesitive 30 range 37-46
כפי שציינתי מקודם כל בדיקות נוגדנים שעשיתי לפני חודשיים תקינים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפסקת שיווק התרופה אתופן דחוף
שלום לך אשמח לתשובה בהקדם
כאבים במפרק הירך השמאלי בת 63
תוצאות anti ccp וrf- בת 35
פיענוח mri גפה תחתונה - חולת קרוהן
דלקת מפרקים וקורונה- בת 70
קבלת חיסון לקורונה כשיש דלקת מפרקים
RVO בעין ואבחון אפשרי של בכצ`ט
לאיזה רופא כדאי לפנות ואיזה בדיקות לבקש?
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)