פרוו וירוס זמן טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוו וירוס זמן טיפול
    שירלי
    21/04/2017

שלום סובלת מזה חודש וחצי מדלקת פרקים רבמפרקתית נפיחות בפרקים ממש שמאטד מםריעה לי נראה כאילו אני שמנה
    אנמיה 8.5 עייפות מטופלת בכדורים
    בדיקות הדם הנרחבות העלו שיש וירוס פרוו פעיל חיובי.
    מתי הוא אמור להיעלם? יש טיפול? לא מעוניינת בקורטיזון ומה גם שאני אלרגית לארקוקסיה...לא יכולה ליטול..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוו וירוס זמן טיפול

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יונתן וולמן
    25/04/2017

הסימפטומים יכולים לקחת כמה חודשים. הטיפול סימפטומטי בדר"כ. אם אכן האבחנה נכונה וטיפול סימפטומטי אינו עוזר מספיק וישנה רגישות לנוגדי דלקת שאינם סטרואידים (כמו ארקוקסיה), אפשר לקחת לתקופה קצרה מינון נמוך (10 מ"ג?) של פרדניזון.
    פרבווירוס יכול להפיע על ספירות הדם וכדאי גם לעבור הערכה אצל המטולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרוו וירוס עיקש

שירלי
    29/04/2017

התחלתי לפני יומיים במינון של 10 מג ליום ( 5 מג בוקר 5 מג בערב) ביום א עושה בדיקות דם שוב משום שפעם שעברה הראו תםקודי כבד גבוהים אנמיה ושקיעת דם העידה על דלקת בגוף.
    2 שאלות:
    1. המינון המינורי דל הסטרואידים יכול להשמין לנפח אם אקח אותם לחודש ימים ?
    2. האם תופעת הנפיחות שבגינה נראית כמו אחרי לידההיא חלק מוכר מסמפטומי הפרוו וירוס?? ( אציין כי הנפיחות נודדת בכל מיני מקומות בגוף... התחילה לאחר השימוש בארקוקסיה סהכ נטלתי 6 ימים.. אך כיום כבר חודש ימים שבהם אני נקייה מארקוקסיה ויש יימים שאני מתעוררת עם גוף רגיל ואז שוב אני מתנפחת כרגע נפיחות איומהבבטן ובשוקיים.. לפני 4 ימים היתה לי נ0יחות בפנים ובאיזור הברכיים) מוטרדת מאוד מחוסר השליטה בגוף שלי אציין שאני אוכלת כ1100 קלוריות ליום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו