כאבים בעצם החזה בצד שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בעצם החזה בצד שמאל
    ענבל
    24/05/2017

שלום רב אני בת 32 בריאה בדרך כלל. לפני כשלושה שבועות הופיעו לי כאבים בחזה בצד שמאל. אופי הכאבים שורף ומציק המתחזקים בנגיעה בעצם שבדיוק מתחת לשד ובשריר הסמוך לבית השחי. במשך הזמן הכאבים באו והלכו אך המקום נשאר רגיש למגע. במשך השבוע האחרון התפשט הכרב לשרירי הידיים וגורם לתחושה שמשהו מתכווץ סביב יד שמאל עם כאבים עזים במפרקים ל הידיים הצוואר וגם הרגליים יש לי תחושת שריפה מציקה ברגלים וגירודים שבאים והולכים. יש לציין שלפני יומיים הייתי במיון שם לא התרגשו ממני בכלל והרופא אמר שלדעתו מדובר בשרירים תפוסים. ביצעתי בדיקות דם וצילום ריאות עם אקג תקינים לחלוטין יש לציין כי בחודש האחרון סבלתי מהתקפי חרדה וריפלוקס רופא המשפחה הפנה אותי למומחה פרקים. ואני מאוד חוששת האם זה נשמע כמו מחלת שרירים או בעיה אוטואמונית? יש לציין כי השרירים שלי תפוסים מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בעצם החזה בצד שמאל

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יונתן וולמן
    31/05/2017

מכלול התלונות שפירטת דורש לקיחת אנמנזה יותר ברורה, סיפור משפחתי רלוונטי, בדיקה גופנית מדוקדקת ובדיקות מעבדה והדמיה מכוונות לתלונות שלך.
    תמיד מרגיע שבדיקות תקינות. מקווה שגם ההמשך יראה שהבדיקות טובות. בהצלחה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו