מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות בדיקת דם אימונוגלובוליניםדן02/08/2017
שלום,
אני בן 29. סובל מזה כ-11 חודשים מכאבים חזקים בעכוז ימני וגב תחתון עם הקרנה לרגל ימין. כאבים מתגברים בישיבה ובהליכה. ללא קשיון בוקר רנטגן ללא שבר. MRI תקין למעט אקטזיה דורלית קלה בין S1 ל-L5 - 18 מ"מ לעומת 21 מ"מ.
סובל מיובש חמור בעיניים (שירמר+), בתעלות שמע ובפי הטבעת.פאנל ראומטי, כולל ANTI SSA SSB, שלילי.
לאחרונה נערכו לי בדיקות דם מקיפות. התור לראומטולוגית בקופ"ח רק עוד חודשיים.
מבטיח לא לקפוץ למסקנות ולהבהל; אקח הכל בעירבון מוגבל - אשמח לדעת מה התוצאות המצורפות עלולות לומר.
הבדיקה נערכה ב-8:15 בבוקר לאחר צום ממזון בלבד של 13 שעות.
תודה רבה!
דן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יונתן וולמן03/08/2017שילוב של יובש בעיניים חמור ושירמר חיובי יחד עם IGG4 מוגבר- יתכן ומדובר בסינדרום IGG4 שזו מחלה אוטואימונית. השאלה אם יש מעורבות איברים נוספים- כליה?לבלב?
אני מניח שראומטולוג שלח אותך לבדיקות- מציע לעדכן אותו/אותה ולשאול מה הדחיפות לביקור הבא. אם הכל מתחיל ונגמר ביובש- לדעתי לא דחוף.
כאבי גב נשמעים אורטופדיים וקרוב לוודאי לא קשורים לIGG4 מוגבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
דן03/08/2017שלום ד"ר ותודה על תשובתך.
לא ידוע לי על מעורבות של איברים פנימיים. אנזמי כבד תקינים. US כליות ודרכי שתן תקין. US בטן תקין.
רוב בדיקות הדם שלי תקינות למעט GLOBULIN ALPHA-2 a שתמיד נמוך מהנורמה ועמילאזה שתמיד גבוה מהנורמה. הורמוני מין מצויים על הסקאלה אך הולמים קשיש בן 95 ולא אדם בן גילי - בהתאם החשק המיני שכמעט ונעלם.
מתסף B12, VIT D וחומצה פולית עקב מחסור קבוע (למרות תזונה מאוזנת ועשירה).
איני שמן, שותה או מעשן, אבל אני סובל מבעיית נשימה בשינה כבר 8 שנים שהחלה לאחר אפיזודה חריפה של מחלת הנשיקה ושנתי גרועה מאד כבר שנים - ייתכן וזה משפיע על התוצאות הנ"ל?
מצטער על ההפצצה.
תודה רבה!
דן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפסקת שיווק התרופה אתופן דחוף
שלום לך אשמח לתשובה בהקדם
כאבים במפרק הירך השמאלי בת 63
תוצאות anti ccp וrf- בת 35
פיענוח mri גפה תחתונה - חולת קרוהן
דלקת מפרקים וקורונה- בת 70
קבלת חיסון לקורונה כשיש דלקת מפרקים
RVO בעין ואבחון אפשרי של בכצ`ט
לאיזה רופא כדאי לפנות ואיזה בדיקות לבקש?
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)