פרוו וירוס כבר 8 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוו וירוס כבר 8 חודשים
    שנה טובה
    21/09/2017

חג שמח כאבי פרקים קשים ופתאומיים בכל מםרק אפשרי כולל בלסת העליונה גב וכו...שמנעו ממני כל יכולת לתפקד המלווים לנפיחות ובצקתיות בפנים בבטן בשוקיים בירכיים בכפות הרגליים והידיים הובילו אותי לראומטולוג ולבדיקות שבסופן התברר פרוו וירוס igg igm חיוביים. קיבלתי ארקוקסיה בשל רגישות( אלרגיה) הופסקה ואחכ פרדניזון 20 לחודשיים כיום אני כבר חודשיים אחרי גמילה יש שיפור מרבית הכאב היום בברכיים בכפות הידיים ובשורש כף היד לעיתים גב תחתון ולסת עליונה אך עדיין הכאב הנפיחות מנהלים אותי מקשים עליי אני מרגישה נכה בחורה צעירה בגוף של בת 90. שוטפת כלים חווה תחושת לחץ באצבעות והן מתנפחות וכמובן נוקשות . ברכיים כואבות ונוקשות תמיד בכל שעות היום..אני קמה עם רגליים רזות שניתן לכופף אותן וכעבור כמה דק שאני עומדת והולכת מתנפחות לי מאוד הירכיים שוקיים הנפייחות מחווה בתחושת לחץ כאילו שמים לי חוסם עורקים.. הבטן מתנפחת אחת לכמה ימים פתאום כאילן חודש 7 יום למחרת הכל חוזר לקדמותו בטן שטוחה..אצבעות ידיים מתנפחות בעיקר כשאני שוטפת כלים ( לחץ כהן " מתאמצות" תחושת מחנק קשיי נשימה גודש בדאכי נשימה עליונות היתה אף לפני כמה ימים ..וגם היתנ בתחילת הוירוס בחודש מרץ ..
    הפסקתי פרדניזון כי הוא לא השפיע כבר אחרי חודשיים הביא לרגיעה מסויימת לא לגמרי אבל כבר היה חסר השפעה.. אחרי גמילה אציין ששלושה שבועות אחרי כל הבדיקות הנאחבות היו תקינות מדדי דלקת וכו
    קשה לי מאוד עם השינויים בין רגע הגופניים הכאב הנפיחות ההתנפחות ההזויה הזו מרגישנ לעיתים שהברכיים כבר לא סוחבות אותי ואני עד רגע נופלת..
    עזרה בבקשה יש משהו אחר אולי שלא עולים עליו??
    מתי הסבל הזה ייגמר??
    אני אם ל2 ילדים ועובדת כמורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוו וירוס כבר 8 חודשים

הוספת תגובה

• פרוו וירוס כבר 8 חודשים

שנה טובה
    21/09/2017

שכחתי נפיחות בעפעפיים כבר שבוע לללא סיבה.. רופא עיניים לא מוצא סיבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יונתן וולמן
    14/10/2017

פרבווירוס יכול לעשות חלק גדול מהתלונות שציינת, אבל בדר"כ הן חולפות לאחר כמה ימים עד חודשים ספורים.
    יכול להיות, שבשלב זה, כאשר כל הבדיקות תקינות (ובהנחה שגם הבדיקה הגופנית תקינה) את מפתחת תסמונת כאב כרונית/תשישות כרונית עם ביטויים שכוללים גם תסמינים של מערכת העיכול.
    אם אכן כל הברור תקין, כדאי לחשוב על טיפול בסימפטומים (פעילות גופנית מסוימת, תרופות ועוד).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו