פיברו ודלקת ריאות גיהנום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיברו ודלקת ריאות גיהנום
    מלי
    15/12/2017

אני בת 39
    חולת פיברו שנים.בלי כדורים מתמודדת כואבת ונהנית מהחיים.
    חליתי בדלקת ריאות לא פשוטה. קיבלתי אוגמנטין שעורר אצלי בעירה בקיבה ובחזה ברמוץ קשות ולא עזר ממש שהוחלף בטאבניק שאני לוקחת עם קורטיזון.
    חום ירד מצב השתפר רק בעיה קשה אני סובלת מכאב בחזה ביד בצלעות בבטן התחתןנה בגב.כאילו מישהו הרביץ לי באלה מאוד חזק.כל הנקודות שמציקות לי בפיברו-ראש ולסת.מותן ימין.צלעות ושכמות ימין.חזה שמאל יד שמאל פועמים ברמת כאב בלתי נסבלת.
    מה זה יכול להיות???הפיברו משתוללת???אני ממש ממש מתענה.לא מסוגלת יותר!!!!
    מה עושים?
    עזרתך בבקשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיברו ודלקת ריאות גיהנום

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יונתן וולמן
    16/12/2017

יכול להיות שיש החמרה של פיברומיאלגיה סביב מחלה זיהומית, אבל צריך לשלול סיבות אחרות, במיוחד כשיש כאבים באזור בית החזה זמן קצר לאחר ארוע של דלקת ראות.
    מציע לפנות חזרה לרופא משפחה ולבקש לעשות בדיקות דם (מדדי דלקת בעיקר) ולחזור על צילום חזה, לבחון שאין ממצאים כמו הופעת נוזל בקרום הריאה.
    אם כל הבדיקות יהיו תקינות, אפשר לחזור לאפשרות של פיברומיאלגיה ולתגבר את הטיפול בהתאם.
    רק בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו