כאבים במפרקים מלווים ברעד לילי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים במפרקים מלווים ברעד לילי
    מיכל
    19/12/2017

שלום,
    רציתי לשאול:
    האם כאבי מפרקים​ בכתפיים, בצוואר ובירך/אגן יכולים להיות מלווים ברעד לילי, אם מדובר במחלת פולימיאלגיה ראומטיקה, ואיך מאבחנים מחלה זאת?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר יונתן וולמן
    19/12/2017

רעד בדר"כ אינו סימפטום של דלקת פרקים ויש לעבור הערכה נוירולוגית.
    אם הרעד הוא למעשה צמרמרות לילית- זה כן יכול להיות קשור וצריך לעדכן את רופא המשפחה בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רציתי לשאול דבר נוסף

תודה על תשובתך
    19/12/2017

עברתי ברור נוירולוגי, שבהם שני נוירולוגים קבעו כי לא מדובר במחלת פרקינסון.
    אני פשוט אובדת עצות כי אני לא מבינה מה זאת התופעה הזאת, במשך היום הכל תקין, ואילו בלילה יש לי רעידות בזרוע/ זרועות ונדמה לי שבשתי הזרועות. כשאני מתעוררת אני מרגישה לעוד כמה שניות את הרעד, ולאחר מכן הוא נעלם לחלוטין, וחוזר חלילה.
    מכיוון שבין השאר יש לי מעט כאבי מפרקים בכתפיים, באצבעות ובאזור העכוז, חשבתי שאולי יש כאן משהו ששייך למפרקים. אציין כי יש לי גם מעט esr גבוה, אך ה - crp תקין.
    אם יש לך איזה שהיא הצעה או איזה שהיא כיוון, אשמח לשמוע .

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו