מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי רגליים תוך כדי הליכהאני25/05/2021
שלום אני בת 69, כל חיי צועדת מרחקים בהליכה נמרצת. בשנים האחרונות הגו שלי התקלקל ואף מומחה לא מוצא פתרון. עלי לציין שאובחנה אצלי דלקת מפרקים פסוריאטית ואני נוטלת XAJANS(טיפול ביולוגי), שעצר את הפסוריאזיס. כאבים עדיין יש מדי פעם באברים שונים. אבל כאבי הרגליים בהליכה פשוט עצרו את חיי. בהתחלה זה היה לפעמים, בעליות בעיקר, אבל כשהתעקשתי להמשיך הצלחתי לצעוד הרבה. היום אני במצב שאחרי כמה צעדים מתחילים כאבים חזקים(לאורך הירכיים והשוקיים) ששום מנוחה לא עוזרת להמשך הליכה. נבדקתי ע"י כמה מומחי גב, 1 טען שיש היצרות מלאה של ע"ש, 2 ענו שיש הצירות קלה ואחרונה טענה שאין היצרות בכלל ושלחו אותי לכירורג כלי דם. עשו לי דופלר כלי דם רגליים ואמרו שאין משהו שיסביר כאבי רגליים בהליכה. הלכתי לרופא כאב ששלח אותי לסי.טי אגן, ונאמר לי שכאבי הרגליים בהליכה לא מוסברים ע"י אף אחת מהבדיקות(אםאר.איי אגן, דופלר כלי דם, סי.טי ע"ש, צילום ע"ש) אין לי יותר למי לפנות במקצועות הרפואה!!!! יש לך הארה עבורי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממליץ לך ללכת לחוות דעת2 לראומטולוג מוביל וידוע באבחון
אבי26/05/2021רצוי מנהל/סגן מנהל מחלקה בביח מוביל.
מה שמתארת, נשמע קלאסי וראוי שתגיעי עם הצילומים עצמם ובדיקות הדם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי רגליים בזמן הליכה
אני09/06/2021ובלי קשר אולי יש לכם עצה(חוץ ממשככי כאבים), האם יש מה לעשות במצב האגן שלי?
מצרפת תוצאות סי טי:
להלן ממצאי סריקה טומוגרפית ממוחשבת של עצמות האגן
הבדיקה בוצעה בחתכים אקסיאלים עם שחזורים במישורים קורונלים וסגיטלים, ללא הזרקת חומר ניגוד.
סיבת הבדיקה: בירור כאבים בפרקי הירכיים.
ממצאים:
לא הודגמו שברים או ממצאים פוקאליים חשודים בעצמות הנצפות. יש עדות לאוסטאופורוזיס כללית.
הודגמה סקלרוזיס יתר ניכרת של אזורים סוב-כונדרליים של העצמות האיליאקליות במפרקים הסקרו-איליאקליים, עם
אי-סדירות ניכרת של המשטחים הפרקיים החשודים לארוזיות. הממצאים תומכים בסקרו-איליאיטיס כרונית ופעילה.
הפרקי הסקרלי מצד ימין. יש לציין כי המשטחים הפרקיים הסקרליים הודגמו יחסית שמורים, למעט סקלרוזיס יתר מינימלית ואי-סדירות קלה במשטח
ראשי הירכיים הודגמו שמורים, ללא עדות ל-AVN.
פרקי הירכיים הודגמו שמורים.
מסת השרירים בהיקף האגן הודגמה שמורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי רגליים בזמן הליכה וכאבי אגן
אני11/06/2021אתמול הייתי אצל ראומטולוגית(חמישית במספר), שטענה שבמצב האגן אין מה לעשות והכאבים ברגליים כנראה מהיצרות ע"ש, ושאלך למומחה ע"ש(שגם מהם כבר פקדתי 5, בחלקם בקטגוריות שציינת)
האם אין רופא שיכול לראות תמונה כללית ולדעת מה/ואם ניתן לעשות ולא להיטרטר ממומחה למומחה באבר זה או אחר?
סליחה אבל כשכואב לך כל כך ואתה נאלץ לפקוד כ"כ הרבה רופאים שלא מוצאים תשובה, ולחכות חודשים בין רופא לרופא, זה מאד מקומם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הפסקת שיווק התרופה אתופן דחוף
שלום לך אשמח לתשובה בהקדם
כאבים במפרק הירך השמאלי בת 63
תוצאות anti ccp וrf- בת 35
פיענוח mri גפה תחתונה - חולת קרוהן
דלקת מפרקים וקורונה- בת 70
קבלת חיסון לקורונה כשיש דלקת מפרקים
RVO בעין ואבחון אפשרי של בכצ`ט
לאיזה רופא כדאי לפנות ואיזה בדיקות לבקש?
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)