כאב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב
    נונו
    18/07/2010

שלום

אני3 שבועות אחרי לידה לפני לידה בחודש 9 היו לי כאבים ברגל שמאל בקושי הלכתי עכשיו לפני כמה ימים התחלתי להרגיש כאבים באותה רגל אני צולעת הכאב הוא מתחת למותן מרגישה כמו רעידות ..כבר פעמיים אצל רופא והיום עשיתי צילום רנטגן לא מצא משהו בצילום..הרופא אמר שני דברים שונים ...בהתחלה אמר דלקת ונתן לי משחת bengay שלא עזרה והיום הוא אמר דבר אחר פרעית דיסק ונתנו לי זריקת וולטרין ואמר לי שאפשר גם אופטלגין ...האם כאב זה יכול להיות מהאפידורל? הכאב גם בישבן בצד שמאל ....לאן אפשר לפנות? האם רואים פריצת דיסק בצילומים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב

הוספת תגובה

• כאבי גב אחרי לידה

ד''ר מרב לידר
    23/07/2010

הכאבים יכולים להיות קשורים לאפידורל אך לא סביר מאחר ואת מציינת שהתחילו בסוף ההריון.
    יתכן ומדובר בפריצת דיסק אותה לא ניתן לאבחן בצילומי רנטגן פשוטים.
    חשוב לדעת כי הכאבים על רקע פריצת דיסק חולפים לבד, במרבית המקרים, תוך מספר שבועות.
    אם רופא המשפחה בדק אותך ולא מצא חסר נוירולוגי (חולשה של הרגל, חוסר תחושה, הפרעה בסוגרים) והתלונה היא רק של כאבים, מקובל לתת טיפול כוולטרן ואין צורך בבדיקת CT או MRI בשלב זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו