anti ds dna חיובי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• anti ds dna חיובי
    מישהו
    01/08/2010

שלום רב
    אני בן 36. פניתי לאלרגולוג בעקבות כיבים בפה שלדעתי נבעו מאלרגיה . הבדיקה אך יש אלרגיה למשהו IGE=865 אך לא נמצא למה. כמו כן נמצא אצלי חיידק ההליקובטר פילורי 12.49. בנוסף יש לי חוסר ב-B12.
    הנושא שמדאיג אותי ביותר הוא ערך של 32 = Anti ds dna ו-ANA חיובי. שאר הערכים בבדיקה יצאו תיקניים - (קטנים מ-0.2).
    רציתי לדעת מה המשמעות של ANTI DS חיובי. ממה שראיתי ברשת הכיוון לא מעודד בכלל. אני רוצה לציין כי חוץ מכיבים בפה (שכן כואבים) אין לי אף אחד מהסימפטומים המצוינים למחלת הלופוס.
    א.האם יש הסבר אחר לתוצאת בדיקת הדם?לפני כחודשיים לקחתי אנטיביוטיקה, האם זה יכול להיות הסבר לתוצאות?
    ב. האם ייתכן שמחלה רדומה?
    ג. איך שוללים בוודאות את הלופוס? לביינתיים עשו לי בדיקות דם נוספות שיצאו תקינות. (C3,C4 ועוד..)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    anti ds dna חיובי

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד''ר מרב לידר
    01/08/2010

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=241 id=link]זאבת, לופוס[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו