שחיקת סחוס מה ניתן לעשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחיקת סחוס מה ניתן לעשות
    רגינה
    02/10/2010

לפי הצילומים שנעשו לי באגן לאחר תופה שאני לא מתפקדת ופשוט צולעת מדי פעם בשתי הרגלים התגלה בצילום שאין לי סחוס שנשחק. שאלתי מה נין לעשות חברתי אמרה לי שיש זריקה כמו ג,"ל מויים שאפשר להזריק שלא יה חיכוח בעצמות. או עם יש ניתוח לשפר את העניין. פשוט הכאבים לא נותנים לי מנוח לא מצליחה לישון או לתפקד נורמלי אני מתהלכת עם מקל הליכה דבר שדי לא נעים לגילי נאי בת 56. אודה לכם על עצה כל שהיא תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחיקת סחוס מה ניתן לעשות

הוספת תגובה

• שחיקת סחוס מה ניתן לעשות - תגובה

ד''ר מרב לידר
    04/10/2010

ראשית, לצערי לא ניתן לחדש סחוס בצורה יעילה.
    חשוב לרדת במשקל אם יש עודף.
    לעשות תרגילי חיזוק לברכיים, בעיקר.
    תרופות משככות כאבים כדוגמאת אקמול נחשבות יעילות במיוחד, לעיתים כל שנדרש לתפקוד תקן הוא טבליה אחת או שתיים של אקמול ביום וזו בהחלט אופציה טיפולית טובה.
    מגה גלופלקס? יקר, לא ברור עד כמה יעיל בחידוש סחוס
    אומגה שלוש? כנ"ל
    לגבי זריקות - כנ"ל. לעיתים מקל על הכאבים לתקופה של מספר שבועות עד חודשים. לעיתים לא עוזר בכלל. כרוך בסיכוני ההזרקה (כאב, זיהום) ויקר.
    נסי קודם אקמל, ירידה במשקל ופיזיותרפיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחיקת סחוס

תמי
    04/10/2010

הי, רגינה.
    כדי להקל על הכאבים, את יכולה לנסות טיפול בפיטו סאונה - אדים חמים מעושרים צמחי מרפא.
    לי היו כאבי מפרקים וסבלתי במשך תקופה ארוכה עד שעברתי סדרת טיפולים.
    שיפור מדהים !
    פיטו סאונה אפשר למצוא בקלות בגוגל, אני עברתי טיפולים בפיטו סנטר בראשל"צ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו