לחץ על הברך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ על הברך
    מיכל
    07/10/2010

שלום רב,הנני בת 28 מזה כמה ימים אני מרגישה לחץ גדול מאוד על ברך ימין מין תחושה כאילו יש לי גרב לחוצה מאוד האוטפת את הברך.
    ממה יכולה להגרם הרגשה זו?מה יכולות להיות הסיבות לתחושה זו בברך?
    האם זה משהו שעובר או שצריך לטפל בזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ על הברך

הוספת תגובה

• לחץ על הברך - תגובה

ד''ר מרב לידר
    09/10/2010

תחושה של לחץ בברך לרב נובעת מהצטברות נוזלים בחלל המפרק. האם הברך תפוחה יותר? האם את יכולה לקפל ולישר ללא קושי? אם אין נפיחות ואין הגבלה בטווחי התנועה ניתן להמתין מספר ימים ולראות אם חולף. אם נפוח או מגביל - יש להבדק ולערוך בירור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ על הברך

מיטל
    09/10/2010

שלום רב,
    אין בעיה בתנועתיות הברך לא נפוחה וכן אין שום בעיה אחרת עם הברך אך כל הזמן אני מרגישה לחץ הולך גובר ונחלש על הברך.יש להדגיש לא כאב ולא חוסר תחושה אלא לחץ כאילו לוחצים לי על הברך.
    האם יכול להיות שהלחץ נובע מאיזשהיא מחלה דמיאנלטיבית (כי אני נמצאת עכשיו בברור בנושא)? האם זה אופייני למחלה דמיאנטיבית?
    ממה יכול לנבוע הלחץ על הברך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ על הברך - תגובה

ד''ר מרב לידר
    12/10/2010

הסברתי מהן הסיבות הדלקתיות הראומטיות ללחץ בברך, שככל הנראה אין לך.
    לגבי אפשרות שמדובר בביטוי של מחלה דמילנטיבית, להערכתי אפשרי אך בסבירות לא גבוהה. מכל מקום, העלי התלונה בפני הנוירולוג והתייעצי עימו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו