חשש לדלקת מפרקים - דחוף !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש לדלקת מפרקים - דחוף !
    מודאג מאד
    08/10/2010

שלום , אני בן 15.6 .
    אמא שלי בת 44 והיא סבלה תקופה די ארוכה מכאבים חזקים מאד בזרועות.
    היה פרק זמן של בערך חצי שנה שהכאבים פסקו , אך אתמול הכאבים החזקים חזרו לזרוע ימין ( עד עכשיו ) + כאבים חזקים בכף יד ימין , באצבעות כף היד וקושי ממשי לקפל את האצבעות . אמא שלי הלכה באמצע הלילה לרפואה דחופה שם נאמר לה ע"י הרופא שכנראה נתפסו לה השרירים ,בכל זאת אמא שלי ואני נשארנו מודאגים מאד .
    רציתי לקבל חוות דעת , האם יש סיבה לדאגה ? האם יכול להיות שהכאבים חזרו בגלל המעבר לעונת החורף ? בגלל השינויים במזג האויר ?
    יש לציין , שכאשר היא מנסה לקפל את אצבעות הידיים האצבעות מעין " קופצות בחזרה " והיא מרגישה חיכוך . והיא מרגישה מדיי פעם זרמים חמים עוברים לה בזרוע ובכף היד .
    וגם , כשהיא חובשת את היד עם תחבושת אלסטית היא מרגישה הקלה בכאב . תודה רבה ושבת שלום , מצפים לתשובה מהירה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש לדלקת מפרקים - דחוף !

הוספת תגובה

• חשש לדלקת מפרקים - דחוף ! - תגובה

ד''ר מרב לידר
    09/10/2010

מהתיאור לא נשמע כי מדובר בדלקת מפרקים. יתכן והבעיה נוירולוגית - אולי כאב הקורן מעמוד השדרה הצווארי או בעיה ממוקמת לכתף. יש להבדק על ידי רופא המשפחה שימקם את הבעיה ויפנה לבירור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו