שריפה בכפות רגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שריפה בכפות רגליים
    shosh
    09/10/2010

שלום, אני בת 70, לאחרונה סובלת בכל פעם שאני מתהלכת (הליכה רגילה) מתחושת בעירה בכפות רגליים,כאבים בעצמות הכפות ואודם. מפענוח בדיקת EMG יצא תקין. פענוח תצלום רנטגן של הכפות מופיע אלוס וגלוס. היסטוריה רפואית: לפני שנתיים סבלתי מפולימיאלגיה וטופלתי בקורטיזון דבר אשר שיפר את הרגשתי וכיום אני מתפקדת. מעבר לכך, לפני 10 שנים סבלתי מפריצת דיסק, טופלתי בפיזיותרפיה, רפלקסולוגיה ודיקור וזה עבד, למרות שעדיין בשנה האחרונה צילום של עמוד השדרה הראה כי יש שינויים לרעה בגב תחתון,פריצת הדיסק נעלמה אמנם, ויש לי כאבים לעיתים קרובות בשוק. אשמח אם תוכל על סמך כל הנתונים הללו להציע לי לאיזה רופא לפנות באשר לשריפה ברגליים ואילו בדיקות דם לבקש. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שריפה בכפות רגליים

הוספת תגובה

• שריפה בכפות רגליים - תגובה

ד''ר מרב לידר
    09/10/2010

ישנם גורמים שונים לתחושת שריפה בכפות הרגליים וביניהם - פגיעה בעצבים בעלי היקף קטן. הפרעה שכזו לא תמיד באה לידי ביטוי ב- EMG. חסרים תזונתיים שונים יכולים לגרום לתחושה זו כמו גם בעיות המטולוגיות, הקשורות בתאי הדם.
    ממליצה שתבקשי מרופא המשפחה בדיקות הכוללות ספירת דם, כימיה כולל תפקודי כבד, תפקודי בלוטת התריס, רמות ויטמין B12 וחומצה פולית, רמות ברזל, סידן, מגנזיום וכן תבקשי הערכה של נוירולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו