דלקת פרקים- טיפול נכון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת פרקים- טיפול נכון?
    עדי
    19/10/2010

שלום רב,
    אני בת 30 ,8 חודשים אחרי לידה, אובחנה אצלי דלקת פרקים שגרונית .יש לציין שבדיקות המעבדה תקינות והאבחנה הייתה קלינית.
    אני מטופלת בארקוקסיה +פלאוקווניל 2 ביום עד שיתחיל להשפיע ואז אוריד את הארקוקסיה.
    מצבי מחמיר מיום ליום, כל יום מפרק חדש כואב, אפילו הלסתות כואבות ושורף לי בכל הגוף ואני מתפקדת בקושי, הארקוקסיה עוזרת פחות ופחות.
    האם יש טיפול יותר אגרסיבי בשלב זה שאני יכולה לקבל? הבנתי שככל שתוקפים את המחלה מוקדם יותר אפשר להחלים ממנה לחלוטין.
    אני חוששת שהטיפול שניתן לי מתון מדי, ועד שהתרופה תתחיל להשפיע, אני אהיה כבר שנה עם כאבים!
    אודה לעזרתכם.
    עדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת פרקים- טיפול נכון?

הוספת תגובה

• דלקת פרקים- טיפול נכון? - תגובה

ד''ר מרב לידר
    20/10/2010

פלקווניל הוא אמנם טיפול מתון לדלקת מפרקים שגרונתית אך גם מחלתך, אם אמנם כל הבדיקות תקינות - מתונה. האם הראומטולוג המטפל בך מתרשם כי יש מפרקים מודלקים בבדיקתך? אם לא - יתכן וכאביך הם על רקע פיברומילגיה שהיא תסמונת שכיחה בנשים המתבטאה בכאבי שרירים ומפרקים אך ללא מרכיב דלקתי. במצב זה מקובל לתת טיפול נוגד כאב ולא נוגד דלקת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו