כאב בכף הרגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בכף הרגל
    רחל
    19/10/2010

שלום אבקש לברר לפני כשבוע כאב לי מאד בברך הלכתי לאורטופד ונתן לי צילום ברך עוד באותו יום התחיל לי כאב בכף הרגל באצבעות ובחיבור של האצבעות לרגל . כבר שבוע הברך עברה אבל בכף הרגל כאבים נוראיים. אתמול הרופא משפחה אמר שחושש שזו דלקת פרקים. אבקש לשאול האם זה יעבור לבד? הנפיחות והכאב גם בלי תרופות אני סובלת עם קיבה רגישה ולא רוצה תרופות חזקות. האם אסע לים המלח או כדאי יותר חמת גדר? האם יש סיכוי שיעברו הכאבים לבד כמה זמן בערך עד שההתקפה עוברת זו פעם ראשונה שיש לי כך. אנא ענו לי תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בכף הרגל

הוספת תגובה

• כאב בכף הרגל - תגובה

ד''ר מרב לידר
    20/10/2010

מוקדם לדעת אם מדובר בדלקת מפרקים. מציעה שרופא המשפחה ישלח אותך לבדיקות כלליות (ספירה, כימיה מליאה, רמות חומצת שתנן, שקיעת דם) וצילום כף רגל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב ברגל

רחל
    23/10/2010

תודה על תשובתכם. אכן עשיתי צילום ברגל והאורטופד אמר שיש לי בעיה בסחוס אובדן סחוס אבל אין תרופה לזה ואין מה לעשות בינתיים הרגל נפוחה ליד האצבעות וכואב לי קיבלתי כדורי ארקוכסין [משהו כזה] אבל לא לוקחת כי הבנתי שלא טוב לקיבה רגישה מה עושים?תןדה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו