נוגדנים ל RA והריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוגדנים ל RA והריון
    הלו
    25/10/2010

בבדיקות שערכתי נמצאו נוגדים לRA: אנטיCCP חיובי, RA פקטור 35.6 אנטי נוקליאר Ab 11.9 , קרדיוליפין IgGAb 23.5 ובטא 2 15.7 IgG. בבדיקה קלינית לא נמצאו סימנים למחלה פעילה ונאמר לי שאני יכולה להמשיך בחיי כרגיל אך להשאר במעקב.. אני אמא ל 2 וחושבת על הריון נוסף. האם יש סיכון מוגבר בהריון? אני חוששת לסכן את הבריאות שלי אך מאוד רוצה עוד ילד...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נוגדנים ל RA והריון

הוספת תגובה

• תוספת קטנה...

הלו
    26/10/2010

תוספת מידע: לסבתא שלי היה RA פעיל (לאימי לא ואחותי שנבדקה בעקבותי יצאה שלילית). עשיתי את הבדיקה בעקבות כאב שהופיעה בבוהן. בדיעבד הכאב לא אופייני ל RA.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת קטנה... - תגובה

ד''ר אורון עילם
    27/10/2010

כעת הבנתי למה בוצע הבירור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עצתך?

הלו
    28/10/2010

על סמך הניסיון שלך, מה עצתך? (אני מודעת לכך שההחלטה אולי אינה רפואית לגמרי)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוגדנים ל RA והריון - תגובה

ד''ר אורון עילם
    27/10/2010

לא בור לי מדוע עברת את הבירור המעבדתי הזה. מקובל לעשות בירור זה רק בחשד לדלקת מפרקים. אם ההריונות של שני ילדייך עברו ללא בעיות מיוחדות ואם לא סבלת מהפלות נישנות אזי סביר כי גם הריון נוסף יעבור בשלום. מאידך גיסא ייתכן כי מחלת מפרקים כעת מבשילה ואז יש סיכון מוגבר להתפרצותה לאחר לידה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו