המשך תגובה לכאבים בגוף אחרי לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך תגובה לכאבים בגוף אחרי לידה
    ליאת
    12/11/2010

תודה ד"ר על תגובתך,
    חשוב לי לציין שאני בחורה קטנה (נמוכה ורזה) חזרתי למישקלי מלפני ההריון אך לצערי הגוף לא חוזר לעצמו ולא ברור לי למה.
    כרגע הכאבים ממוקדים יותר באזור הגפיים , בעיקר ברגל ימין... כאבים שבאים והולכים באזור השוק והקרסול כמו כאב דוקר או מכווץ, תחושת כובד או לחץ ברגל כאילו הרגל עם מישקולת, נימלול, קפיצות שרירים מוזרות ברגליים.... תחושת רדימות בגב העליון מצד ימין.
    שוב אציין בדקתי הכל mri מח ועמוד שדרה שבו נמצא בלט דיסק אך חוץ מזה הכל תקין. בדיקת emg תקינה לגמרי הרופא שביצע אותה אמר שאין לי שום הפרעה של עצבים. אני אובדת עצות נישלחת כבר חודשים מרופא לרופא, משלמת כספים לרופאים פרטיים, מודאגת וחרדה... שוב שאלתי היא האם אלו יכולות להיות גם תופעות של פיברומיאלגיה? התור שלי לראומטולוג עוד חודש וחצי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך תגובה לכאבים בגוף אחרי לידה - תגובה

ד''ר מרב לידר
    12/11/2010

לא ניתן לקבוע כי מדובר בפיברומיילגיה מבלי לבדוק אותך ומבלי לשלול בשיחה ובבדיקה מצבים אחרים שיכולים לגרום לסוג כזה של כאבים. צריך לזכור שלא תמיד יש לנו הסבר טוב לסיבת הכאב אך מאידך, לא כל כאב ללא הסבר הוא פיברומיילגיה. הבירור שעשית נשמע מקיף ואמור להרגיע בכך ששלל מצבים חמורים יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו