התנפחויות בידיים וברגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנפחויות בידיים וברגליים
    לילך
    30/01/2011

אני בחורה בת 26, מגיל 14 סובלת מהתנפחויות במפרקי הידיים והרגליים.
    סובלת בעיקר בחורף. הנפיחות מלווה בכאב ואדמומיות. טופלתי אצל מס' רופאים שעשו לי בדיקות שונות אך לא מצאו דבר ולמעשה "הרימו ידיים". וכך גם אני... אני מנסה לחיות עם הכאב אך לאחרונה הוא בלתי נסבל. בשבועיים האחרונה היד התנפחה וכאבה בלי הפסקה. ונדמה שכשאני קמה משינה ודווקא נותנת לה מנוחה היא נפוחה עוד יותר.כך גם הכף רגל בכרית הרגל והאצבעות מתנפחות דווקא כשאני קמה משינה או מישיבה ממושכת.
    אשמח אם תוכלו לעזור לי כי באמת שנואשתי כבר ונדמה שכך גם כל רופא שביקרתי אצלו.
    צירפתי תמונה מהשבוע האחרון של כף היד,למעשה האצבע הנפוחה היא האצבע והזרת מעט נפוחה
    תודה רבה
    לילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התנפחויות בידיים וברגליים - תגובה

ד''ר ואלרי אלוש
    01/02/2011

שלום לילך,
    לפי התמונה שצירפת, ניראה שיש תהליך דלקתי במפרקים ו/או רקמות הרכות/ גידים.. שדורש בירור וטיפול. את צריכה להיבדק על ידי ראומטולוג .
    יש להשלים פרטיםפ רבים של הסיפור שלך , בדיקה פיזיקאלית מלאה ובדיקות דם על מנת להגיע לאבחנה.
    אסור לוותר!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו